receptury pomagające przy różnych dolegliwościach. W standardowej metodzie składniki powinny macerować się z octem od 2 do 4 tygodni. Wiem, jest już za późno, aby zdążyć z tym do Świąt. Z powodu przeziębienia nie wyrobiłam się z tym wpisem wcześniej, ale mam nadzieję, że mimo to Wam się przyda i zrobicie taki ocet na inną okazję. Ale przygotowałam(...)ocet przez gazę lub filtr do kawy. Przelej do butelki. Przechowuj w temperaturze pokojowej i zużyj w ciągu 2 miesięcy. * na podstawie tego przepisu *** Podoba Ci się ten wpis? Śledź moją stronę na Facebooku lub Google + , aby być na bieżąco z kolejnymi wpisami
Chilli Czosnek i OliwaChyba każdy zna oldschoolową rybę po grecku. Była daniem pewniakiem na przyjęciach w czasach, gdy dorastałam. Dziś to danie jest nieco zapomniane, dlatego je przypominam, ale
Codziennik Kuchenny