Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuJakże fajny obiad mam dziś do podania. Tak przygotowane mięso można podawać do obiadu ale także jako wędlinę do kanapek. Tak czy tak smakuje wybornie, mięso
Moje Małe CzarowanieWielkanoc coroz to bliżyj i trza sie pomału 1 brać za jedzynie, kerego 2 niy moge zabrakn ōńć przi świōntecznym fajrowaniu 3 . Za starego piyrwy we
Chop w kuchniO właściwościach zdrowotnych awokado i topinamburu pisać już chyba nie muszę bo wszyscy wiedzą że to warzywa samo zdrowie. Jedzmy je ze smakiem w najróżniejszych postaciach
Moje Małe CzarowaniePoczątkowo miał powstać mascarpone, wyszedł bardzo kremowy serek idealny do smarowania. Może to wina śmietany, bo serek gotowałam o wiele dłużej niż
Wrzosowa PolanaKolejny ciekawy i prosty przepis Pawła Małeckiego przetestowany podczas "Wielkanocnego wypiekania z Lidlem ", bardzo udana wariacja nt. tradycyjnej paschy. Do dekoracji Paweł wykorzystał suszone owoce i
SzczyptaSmaQKolejny mój sernik na klasycznym kruchym spodzie, o idealnie kremowej konsystencji z wyraźnie wyczuwalną mleczną nutą, smaku dopełnia masa kajmakowa o smaku orzechowym. Wypiek na różne
Wanilia i KardamonJak zapowiedziałam poprzednio tym razem kolejny zaskakujący sernik. Mimo,że nie będzie już niespodzianki w środku, zaskoczy Was smakiem - oczywiście jeśli tylko spróbujecie. Teraz elementem
Bon appetit mon amieDeser pyszny, sernik puszysty i delikatny. Do zrobienia karmelu wykorzystałam tutaj mleko zagęszczone, takie z tubki, sprawdziło się tutaj znakomicie. Zapraszam do zabawy przy pieczeniu tego
Moje Małe Czarowanieciasto 1 szkl mąki pszennej 0,5 szkl mąki graham Młynomag 1 jajko sól 1 łyżeczka cukru 125 g masła szczypta proszku do pieczenia nadzienie 400
Gotowanie jest łatweOstatnio często wyjeżdżam tu i tam, dlatego też gdy wracam w końcu do domu do męża i córci, mam ogromną ochotę na wszelkiej maści "domowe jedzenie
Garniec MagalieLuty w Regionalnych Smakach (akcji prowadzonej przez Renatę na blogu Codziennik Kuchenny ) to Pyry z Gzikiem - czyli ziemniaki z twarogiem - potrawa kuchni wielkopolskiej. Lubię
Stare GaryW lutowej Kuchni Regionalnych Smaków tym razem całkiem postny i przepyszny przepis na potrawę kuchni wielkopolskiej czyli pyry z gzikiem. Zaproszenie od Codziennik kuchenny. Gzik wielkopolski
Moje Małe CzarowanieW poniedziałkowym cyklu "fit" chciałyśmy zaproponować Wam coś idealnego na II śniadanie. Chociaż przyznam, że taki słodki deser będzie również pyszny. Twarogowe placuszki w połączeniu z
Kulinarny Świat Konczi i SzpileczkiDyniowy omlet; (z mąki dyniowej i pure) z ricottą i sosem truskawkowym coraz bardziej czyszczę swoje letnie zapasy.. w końcu kolejne lato się
More food, love and dreams