Chrupiąca i zdrowa SAŁATKA Z KOPRU WŁOSKIEGO I JABŁKA to... Artykuł Sałatka z kopru włoskiego i jabłka pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEAwokado to jedno z najzdrowszych owoców świata. Jest źródłem dużej ilości witamin i minerałów, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Artykuł Awokado, czyli masło bogów
COOKMAGAZINE„Jednocześnie chcemy, żeby były święta i czereśnie…”. Ten cytat z... Artykuł CZEREŚNIE – SŁODKI KĘS PRZYJEMNOŚCI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINERozpoczęłam zbiór cukinii z mojego ogródka. Te najmłodsze są najsmaczniejsze. Większe muszą zaczekać na inną potrawę. W tym roku udało się coś ocalić przed ślimakami i
Smaki EwyPrzepis na smaczną surówkę, idealną do obiadu czy na grilla. Składniki: puszka kukurydzy 4-5 ogórków gruntowych 4-5 marchewek 2 łyżki jogurtu greckiego 2 łyżki
e-PrzepisyKulinarneUwielbiam przygotowywać najróżniejsze surówki. Jakże one urozmaicają i odmieniają obiad. Wczoraj nasmażyłam dość dużą ilość kotletów, co bardzo cieszy mojego męża, który za niemi wprost przepada
Słodkie okruszkiSkładniki na 1 porcję: 100 g grillowanej/usmażonej bez tłuszczu dowolnie przyprawionej piersi z kurczaka 2 łodygi selera naciowego (ok. 90 g) 1 mała pomarańcza (ok
Vroblewska-fitlifeUwielbiam surówki. Są doskonałym uzupełnieniem drugiego dania. W szczególności ja i moi bliscy lubimy te z marchewki. Dziś przepis na (moim zdaniem) najłatwiejszą surówkę z
Słodkie okruszkiBób jest wspaniałą rośliną strączkową, bogatą w błonnik i wiele witamin (A, B6, żelazo, magnez, potas), a jego niska kaloryczność (100 g - 66 kcal) zachęca do
Kuchcik gotujeDziś przedstawiam świetny pomysł na wiosenny i bardzo smaczny dodatek do każdego dania głównego – bób i groszek w sosie śmietanowym. Można przygotować je do mięs
karmelowyProsta i szybka surówka z czerwonej kapusty, która może być hitem rodzinnego obiadu lub lekką przekąską w ciągu dnia. Z dodatkiem suszonej żurawiny i chrupiących - dosypanych
cool and mintyPierś kaczki z różowym miękkim środkiem i chrupiącą wytopioną skórką. Podana na cienkich plastrach pieczonego buraczka. Z dodatkiem świeżej roszponki lub innej sałaty np. rukoli lub
cool and minty