pomidory bez skóry 2 sztuki (bawole serce) oliwa z oliwek 50 ml oregano świeże 1 łyżeczka czosnek ząbki 1 sztuka sól
AZgotuj!Witam serdecznie Chciałabym zaproponować pyszną marchew do obiadu i nie tylko ponieważ tak przygotowana marchew idealnie pasuje do podania z mięsem lub wędliną. Jeżeli ktoś jeszcze
Uwaga Babcia GotujeMiesiące wakacyjne to niewątpliwie, czas na weki. Nasze babcie, mamy a teraz my kultywujemy tą tradycję, która na chwilę obecną przechodzi renesans. Wekowanie stało się po
SMYKWKUCHNIPyszna i zdrowa surówka idealna do obiadu. Składniki: słoiczek selera konserwowego duża marchew jabłko 3-4 łyżki jogurtu naturalnego sól, pieprz Przygotowanie Selera odsączamy z zalewy
e-PrzepisyKulinarneCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuUwielbiam wszelkiego rodzaju sałatki, ale nie te nafaszerowane sklepowym majonezem, czy ketchupem. Najlepiej z domowym sosem, na świeżo, lekko i pożywnie. I właśnie moje dzisiejsza propozycja
KukuleczkiSzybki i pyszny obiad potrzebny na dziś, ależ proszę bardzo, podano do stołu. Szybki dressing do sałaty, w tym czasie schab się grilluje i młode ziemniaczki
Moje Małe CzarowanieSkładniki: -kapusta pekińska -ogórek zielony -pomidorki koktajlowe -boczek w cienkich plastrach -sos sałatkowy (3 łyżki wody, 3 łyżki oleju) Sposób przygotowania: Boczek pieczemy w piecyku elektrycznym
Magia jedzenia.Bób z pomidorami to przepyszne połączenie, a w wersji na ostro jeszcze lepsze. Jeśli jesteście fanami pikantnej kuchni to gorąco polecam :) 2 szklanki ugotowanego i obranego
Mienta blogZapiekane jaja w kokilkach z serem feta i pomidorkami koktajlowymi, przyprawione oregano to moja propozycja na niedzielne, leniwe śniadanie. Przypieczone pomidorki z dodatkiem fety, do tego
Moja DelicjaKoper włoski (fenkuł) jeszcze do niedawna znałam tylko w postaci nasion i parzonych z nich herbatek. Na kupno i spróbowanie bulwy z fenkułu wpływ miała jego
Moja DelicjaMłode ziemniaczki z masełkiem i koperkiem. Do tego soczysta pierś z kurczaka, marynowana w kurkumie i oregano oraz letnia mizeria z ogórków gruntowych. Cóż można chcieć
Moja DelicjaBardzo lubie wędzoną makrele a dość żadko jem, ale nie wiem dlaczego. Zaczełam to zmieniać wymyślając różne przepisy z nią. Czytaj więcej »
Pasja tworzenia