Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuCzosnaczek należy do rodziny kapustowatych. Charakteryzuje się dość pikantnym smakiem (zawiera olejek gorczyczny), a jego liście po roztarciu między palcami wydzielają charakterystyczny czosnkowy aromat. Bez problemu
Kasia SarnaMiałam dziś apetyt na surówkę, ale jednocześnie chciałam się trochę najeść, wiec postanowiłam wzbogacić surowe warzywa o soczewicę. Czytaj więcej »
Kasia Sarna" Są na świecie miejsca gdzie czas się zatrzymał. Dan Buettner zabiera nas do wspaniałych krain długowieczności, w których żwawi stulatkowie chętnie dzielą się swoją receptą
Kasia SarnaPrzedstawiam Wam dziś kolejną książkę, która zabiera nas w podróż w głąb ciała.Wycieczka jest całkiem długa - prowadzi przez przewód pokarmowy. "Zdrowa lekkość brzucha. 10
Kasia SarnaKurki to jedne z najładniejszych grzybów. Oprócz tego, że smaczne, to jeszcze dodają koloru potrawie. W poniższym daniu zestawiłam je z borówkami, co sprawia, że posiłek
Kasia SarnaSezon na te świeże warzywa w pełni dlatego proponuję taką sałatkę:) Składniki : pęczek rzodkiewek 3-4 pomidory dwie
Proste PotrawyJeśli jeszcze macie odrobinę miejsca w swoich spiżarniach i piwnicach, to nie może w nich zabraknąć pikantnych ogórków z przyprawą do grilla. Pokrojone w kostkę mogą
Kuchnia w czekoladzieZachciało mi się sałatki..dawno nie robiłam takiej warstwowej , a chęć na nią miałam od jakiegoś czasu tak, więc. Zjedzona w ekspresowym tempie-innego zdjęcia brak.Sa
Moje domowe kucharzenieSkładniki: -mały kalafior -czerwona papryka -dwa ogórki kiszone -szczypiorek -dwie łyżki majonezu -sól. pieprz Kalafior podzielony na różyczki krótko obgotowujemy, aby zachował chrupkość
Kulinarne przemysleniaCzęsto po obiadku zostaje nam trochę warzyw, warto więc wykorzystać je na sałatkę. SKŁADNIKI: 6 ugotowanych ziemniaków 6 ugotowanych jajek 6 ogórków małosolnych lub kiszonych kilka
Kuchnia BeatyNa ciepłe dni, dla osób, które lubią rybki powinna przypaść do gustu :-) Czytaj więcej »
Pasja tworzeniaopakowanie paluszków krabowych ok 100g 5 gałązek selera naciowego 4 łyżki kukurydzy konserwowej koperek 1 łyżka majonezu sól i pieprz Paluszki krabowe kroimy na plastry o
Atlas SmakówNadal króluje cukinia - pomiędzy ogórkami i zbliżającymi się śliwkami. Niedawno kupiłam bardzo ciekawe urządzenie - krajalnicę spiralną. Coś niesamowitego! Cukinię można pokroić w spaghetti o metrowej długości
Smaki Ewy