Sałatkę przygotowałam na kolację, powstała ze składników które miałam w domu. Wyszła bardzo smaczna i sycąca, mojej rodzinie bardzo smakowała, polecam. Składniki: 1 różyczka z brokułami
Bajeczna KuchniaCzytaj więcej » Blog kulinarny pełen przepisów na codzienne posiłki, dania wykwintne, ciasta, torty, babeczki i sosy. Potrawy z ryb i mięs.
Ekspansja smakuPyszna i prosta surówka z groszkiem i porą zasmakuje całej rodzinie. Robi się ją szybko, dlatego może być zrobiona nawet dla niezapowiedzianych gości. Polecam, nawet na
Gotuję TestujęSurówka z selerem konserwowym była dla nas miłą odmianą od znanych nam surówek:). Przebija w niej smak selera, który świetnie łączy się ze słodko-kwaśnym jabłkiem
Szefowa kuchniProdukty potrzebne; Zupka Chińska ,, Vifon" kurczak złocisty - 2 paczki kurczak-300g kapusta pekińska- 300g papryka- 450g pomidor-300g ogórek kiszony- 300g cebula- 200g majonez
pichcisztoBardzo szybka i prosta pasta do pieczywa. Jedna z moich ulubionych :) Pasta z rybek w pomidorach 1 puszka szprotek w pomidorach ( 170 g ) 2 jajka ugotowane
Posadzone i zjedzoneSkładniki: 500g mięsa mielonego, 1 czerwona cebula, 2 łyżki koncentratu pomidorowego, puszka kukurydzy ( 285g po odsączeniu ), puszka czerwonej fasoli ( 240g po odsączeniu ), 5 czubatych łyżek majonezu
W kuchni u MonikiMimo że na co dzień wolę przygotowywać proste, zdrowie potrawy, szczególną wagę przywiązuję zawsze do tego by posiłek był nie tylko smaczny, ale również ładnie podany
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaSurówka z czerwonej kapusty, przyznam dość rzadko gości na naszym stole. Może za rzadko, bo przecież jest pyszna i zdrowa. Może to dlatego, że ciężko znaleźć
Mieszam w GarnkuSKŁADNIKI: sałatka 1 filet z kurczaka 1/2 puszki kukurydzy 1 papryka czerwona 1 szalotka 10 dag tartego sera ja dałam cheddar 3 jajka sól,pieprz,natka
Gotowanie PatkiZostało mi mięso gotowane od rosołu i tu nasuwało się pytanie... jak wykorzystać kurczaka? Więc weszłam do kuchni, pokroiłam mięso na mniejsze kawałki, wrzuciłam do
Zrób to smacznieSkładniki: ok. 50g rukoli 1 gruszka ser brie garść orzechów włoskich 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka oleju rzepakowego sól pieprz Sposób przygotowania: Rukolę opłukać
Prosto i Smacznie z Anetą