Karczochy cieszą się szczególnym uznaniem we Włoszech, gdzie przygotowuje się... Artykuł SAŁATKA Z KARCZOCHEM, SEREM FETA I AWOKADO pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINESezon szparagowy trwa, więc chciałabym przełamać rutynę w postaci szparagów z wody i przygotować coś innego, czyli sałatkę. Dodatek tuńczyka, świeżego ogórka, pomidora, szpinaku i
Jadło i czytadłoSkładniki: 1 mała dynia piżmowa 2 buraki 200 g sera feta 1/2 pęczka grubego szczypioru 4 łyżki posiekanego koperku 2 łyżki posiekanej świeżej bazylii (cytrynowej) 2
Qchnia po prostuPyszna! Chrupiąca, soczysta, lekko słodka ... zawsze robię ją z pierwszej młodej kapusty. Chociaż jak ta pierwsza kapusta pojawia się w sklepach, zawsze mam trudny wybór 😊 co
Walijskie PichcenieDaleko jej od lekkiej sałatki, dlatego nazwałam ją obiadową - jest bardziej treściwa niż niejeden obiad;). 1 kg młodych ziemniaków 400g kiełbasy drobiowej 300g ogórków
Szefowa kuchniSałatka z tuńczykiem w roli głównej, w towarzystwie chrupiącego brokułu i innych warzyw, jajek oraz aromatycznego sera, która w mgnieniu oka rozchodzi się na każdej imprezie
Szalona Kuchnia EwelinyPyszna, zdrowa i sycąca. Będzie doskonałą propozycją na lekki obiad lub kolację. Świetnie smakuje z kieliszkiem dobrego wina. Moja siostra była zachwycona jej smakiem. 1 woreczek
Smakołyki AsiDziś zapraszam na fioletowe ziemniaki pieczone razem z jasnymi, dla kontrastu i smaku. Przyprawiłam je niewielką ilością ziół prowansalskich, majeranku i soku z cytryny. Wszystko zapieczone
Zasmakuj KuchniEksperymentów ze szparagami ciąg dalszy. Dziś sałatka ze szparagami i kaszą jaglaną – sycąca, kolorowa i oczywiście smaczna! Bo jakby mogło być inaczej... The post Sałatka
Eksperymentalnie.comS łyszeliście o buddha bowl ? To taka miska rozmaitości pełna samych przepysznych rzeczy! Jakiś czas temu buddha bowl zawojowały Internet i stały się jednym z najczęściej
Food SquareSałatkę przygotowałam z fioletowych szparagów . Ponieważ szparagi podczas gotowania traca swój kolor, szkoda ich gotować. Najlepiej podawać je na surowo lub smażone, grilowane. Są one słodsze
królestwo garówDziś proponuję Wam oryginalne i apetyczne kanapki z awokado, wędzonym łososiem i truskawkami, możecie je przygotować na majowy piknik lub na letnie przyjęcie w ogrodzie. Przygotowanie
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaColesław z kapusty pekińskiej to pyszny dodatek do obiadu czy dań z grilla. Surówka jest szybka i prosta w przygotowaniu, a smakiem urzeknie każdego. Nic dziwnego
e-PrzepisyKulinarneSkładniki : • 2 garście rukoli lub roszponki • 4 jajka ugotowane na twardo • pęczek rzodkiewek • 3 łyżki kiełków rzodkiewki • sól • pieprz • oliwa z oliwek Przygotowanie : Rukolę/roszponkę
KUCHNIA POLSKA