Surówka z kiszonej kapusty obiadowa. Surówka z kiszonej kapusty - przepis, który zawsze się udaje. Surówka z kapusty to wyjątkowo proste danie, które przygotujesz dosłownie
Moja Książka KucharskaBakłażany grillowane w pomidorach po kaszubsku to pomysł na niesamowicie smaczna sałatkę grillową. Bakłażany robię na wzór śledzi po kaszubsku – identyczna zalewa tylko śledzie zastąpione są
Dorota Smakuje(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sałatka z fetą to idealny wybór na każdą okazję. Jest kolorowa, pyszna i bardzo łatwa w przygotowaniu. Z pewnością posmakuje każdemu z Was
Przepiski.plUwielbiam młode ziemniaczki,jak zaczyna się na nie sezon to robię je na różne sposoby. Mam dla Was trzy moje ulubione smaki ,każdy inny. Idealnie sprawdzą
Swojskie jedzonkoOstatnio często serwuję sałatki na obiad. Tym razem sałatkę z burakiem i serem feta zabrałam do pracy. Jest pyszna. Wszystkie jej składniki idealnie się komponują. Dzięki
Passions hobbies lifeSezon na fasolkę tuż przed nami. Uwielbiam fasolkę i już z niecierpliwością na nią czekam. I zrobię sobie taką oto sałatkę, bo była pyszna! Składniki: 200
Kuchnia domowa AniSałatka z sałatą lodową, pomidorami i czerwoną cebulą, z dodatkiem chrupiącego boczku oraz grzanek, podana z sosem musztardowym na bazie oliwy. Do sosu użyłam zarówno musztardy
Kuchnia MagdaLenySałatka z sałatą lodową, pomidorami i czerwoną cebulą, z dodatkiem chrupiącego boczku oraz grzanek, podana z sosem musztardowym na bazie oliwy. Do sosu użyłam zarówno musztardy
Kuchnia MagdaLenyChrupiąca sałatka z kalafiora. Sałatka z kalafiora - zdrowy dodatek do obiadu. Szybka w przygotowaniu i tania sałatka z kalafiora to smaczny i
Moja Książka KucharskaCzasem trudno wymyślić jakieś sensowne połączenie składników na sałatkę, żeby była lekka, kolorowa, no i pyszna. Tym razem połączyłam słodki granat z pieczonym filetem z kurczaka
RozdomowionaMłodą kapustę, mogłabym jeść i jeść. Uwielbiam ją w każdej postaci. Między innymi, taką na gęsto. Robię ją, jako dodatek do obiadu, ale później
Agusiowe smakołykiCzas czytania: 2 min Mini pulpeciki podane na kolorowej sałacie z zielonymi szparagami, sosem musztardowo-miodowym, to wersji wegańskiej, a w wersji dla każdego proponuję dodać
SprawdzonaKuchnia.plBardzo lubię glazurowaną marchewkę. Szczególnie taką młodą. Pęczek marchewki, jaki kupiłam nie był zbyt duży, dlatego dodatkowo do obiadu przygotowałam surówkę z jabłek i kalarepy. Jeżeli
Smaki Na TalerzuPasta z orzechów włoskich i kolendry to podstawa gruzińskiej kuchni. Może zostać wykorzystana do wielu rzeczy, ale najczęściej znajdziemy ją w roladkach bakłażanowych lub właśnie w
Roślinożerni urlopowiczeDo gilla, szczególnie drobiowych mięs ta surówka idealnie komponuje się. A tak w ogóle, zachciało się więc oto ona. Jak słyszałem ostatnio, człowiekiem nie jestem, więc
R'n'G Kitchen