Do stworzenia tego przepisu zainspirowały mnie warzywa wyhodowane we własnej szklarni. Kalarepy urosły takie duże i soczyste, że musiałam je wykorzystać. Do tego ich piękne liście nie mogły się zmarnować. Jest to typowo wiosenna sałatka podawana na ciepło w roli głównej ze szparagami, kalarepą, rzodkiewką , pomidorem i jajkiem. Wymaga trochę czasu jeśli chodzi o przygotowanie, ale naprawdę warto. Składniki na 4 porcje 2 kalarepy 200 g liści kalarepy 2 pomidory 3 ząbki czosnku 4 jajka 290 g zielonych s... czytaj dalej...
Uwielbiam gotować, eksperymentować w kuchni odkrywać nowe smaki ,zapachy. Nie ma nic piękniejszego jak przygotowywanie smakołyków dla najbliższych i dzielenie się z nimi tym w co wkładam dużo serca i zaangażowania. Mój przepis na sukces to nutka fantazji, szczypta pomysłowości, kilogramy pozytywnej energii i nie ograniczona ilość serca które wkładam w każdą potrawę :)