5/5 - (2 votes) Młoda kapusta po alzacku Kapusta po alzacku ma wiele pysznych wersji, trochę jak nasze bigosy Mamy przecież bigos ze słodkiej kapusty, kwaśniej, słodko
Ogrodnik w podróżySkładniki : pęczek rzodkiewek 10 truskawek ok.5 sztuk pomidorów suszonych w oleju sałata lodowa lub mix sałat opakowanie sera mozzarella w kulkach 2 zielone ogórki ziarna
Proste PotrawyZdrowej i smacznej surówki nigdy za wiele. Taką z awokado mogę jeść codziennie Co potrzeba: 1/2 sałaty lodowej, 1/2 ogórka (ok. 5 cm), 1/4 czerwonej
Bułka z ChlebemPrzepis ze strony Smaker . Składniki: (na jakieś 4-5 porcji) 1/2 szklanki drobnego makaronu (u mnie orzo) 1 mała puszka kukurydzy, dokładnie odcedzonej z zalewy 1
Lejdi of the houseSkładniki: Tortellini dowolny smak 250 g Rzodkiewka 1/2 pęczka 6 średnich sztuk Ogórek szklarniowy 150 g Koperek mały pęczek Sól Pieprz Majonez łyżka Śmietana łyżka
Kulinarne przygodyCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuWystarczą proste składniki, które posiadasz w swojej kuchni, by zrobić marynowaną cukinię. Zapraszam po smaczny przepis! Artykuł Cukinia a’la scapece (cukinia marynowana) pochodzi z
Pieprzyć z FantazjąProste śniadanie albo przekąska czyli placuszki ze szparagami i serem kozim. Zrobicie je bez miksera, wystarczy łyżka, nóż i patelnia! Jeżeli macie więcej czasu podajcie je
FlymetothespoonSkładniki: Sałata masłowa 1/2 główki Sałata rzymska mini 1 ( można zastąpić 1/2 sałaty masłowej) Papryka czerwona mała kukurydza konserwowa 1/2 puszki Koperek pęczek Majonez płaska
Kulinarne przygodyMaj to zdecydowanie idealny pod kątem kulinarnym miesiąc! Mamy w końcu cudowne szparagi (o tym co z nich zrobić poczytacie tutaj) no i rabarbar! Uznałam, że
FlymetothespoonWiosenna surówka z młodej kapusty z dodatkiem warzyw: rzodkiewki, papryki, ogórka. Pyszna, chrupiąca, lekka ... jako dodatek do obiadu z będzie idealna. Składniki: główka młodej kapusty
Lena GotujeJedliście kiedyś czarny czosnek? To czosnek ekologiczny, długo fermentowany w pełni naturalnie. Jego smak zmienia się całkowicie! Ma słodko – kwaśny posmak i nie wywołuje oddechu odstraszającego
FlymetothespoonDo przygotowania tego śniadania potrzebujesz około 20 minut, z czego 14 możesz poświęcić na picie porannej kawy. Prawda, że brzmi dobrze? Ta prosta fritatta ze szparagami
FlymetothespoonSezon na młodą kapustę trwa w najlepsze. Można ją robić na wiele sposobów, na surowo, w formie zasmażanej, jako bigos czy też delikatnie duszoną. Do dzisiejszego
Do Garów!Składniki: Sałata 150 g ( u mnie rzymska i masłowa. Można użyć mix sałat) Rzodkiewka pęczek 15 sztuk Jajka ugotowane na twardo 5 Kukurydza 1/2 puszki
Kulinarne przygody