listek rukoli. Do trio łososia podane zostały trzy wina: Riesling Quinterra, winnica Kuhling-Gillot Riesling Kabinett Feinherb, winnica Rappenhof Riesling Spaetlese feinherb, winnica Kerpen Takie właśnie trio z łososia, przygotowaliśmy podczas warsztatów w restauracji Jung & Lecker , które prowadził Szef kuchni Marcin Śnieżek. Warsztaty odbyły z się z okazji tygodnia/tygodni rieslinga, które odbywały się w całej Polsce. Przygotowaliśmy również(...)podkładami kolejowymi”. Różnorodność Rieslingów jest naprawdę przeogromna. Dzięki temu mają bardzo wszechstronne zastosowania kulinarne. Te wytrawne dobrze sprawdzą się z daniami z ryb oraz z owocami morza i lekkimi sałatkami. Będą idealne do szparagów oraz lekkich dań z drobiu. Te słodsze doskonale uzupełnią dania orientalne i dobrze przyprawione. Najsłodsze można pić same lub z deserami i owocowymi ciastami. Tydzień Rieslinga
królestwo garów