Przepis znalazłam w gazetce Przyślij przepis, Sał atki i surówki (nr 24 - 5/2011). Pol ecam, jest naprawdę pyszna. Składniki: 1 podwójna pierś z kurczaka mały słoik
Kuchnia domowa AniSkładniki: 1 słoi czek fasolki szparagowej marynowanej 1 serek wiejski 3-4 łyżki kukury dzy 2 pomidory sieka n y koperek Sposób przygotowania: 1. Fasolkę odsączamy
Kuchnia domowa AniSkładniki: 1 mała kapusta pekińska 1 seler ugotowana pierś z kurczaka szczypiorek majonez sok z cytryny sól, pieprz Sposób przygotowania: 1. Kapustę szat k u j
Kuchnia domowa AniOto jeden ze sposobów na wykorzystanie marynowanej fasolki szparagowej . Przepis znalazłam na Moim gotowaniu . Składniki: kilka liści sałaty masłowej 2 pomidory 1 słoik fasolki marynowanej sól
Kuchnia domowa AniOto moja propozycja śniadaniowa - szybka i pyszna! Składniki: 1 serek wiejski 1/2 pomidora 1/2 ogórka 4 rzodkiewki Sposób przygotowania: 1. Od serka odlewamy nadmiar wody. 2
Kuchnia domowa AniSkładniki: 1 brokuł 3-4 jajka 200-250 g paluszków surimi sól, pieprz jogurt naturalny majonez Sposób wykonania: 1. Brokuł podzielić na różyczki, ugotować na półtwardo
Kuchnia domowa AniSkładniki: 1 szklanka suchego makaronu (u mnie mini kolanka) 1 brokuł 1 czerwona papryka 1 puszka kukurydzy 2 pomidory ( u mnie żółty i czerwony) 1/2 cebuli
Kuchnia domowa AniSkładniki: 1 słoik kiszonego kalafiora ( KLIK ) 3 jajka 150 g sera żółtego majonez sól pieprz Sposób wykonania: 1. Kalafior pokroić drobniej. 2. Jajka ugotować na twardo
Kuchnia domowa AniSkładniki: 1/2 kapusty pekińskiej 1/2 pora 1 puszka kukurydzy 1 puszka ananasa 30 dag szynki drobiowej 3-4 ogórki kiszone 2 różnokolorowe papryki - tu żółta i
Kuchnia domowa AniSkładniki: 1 banan 1 owoc awokado 2 owoce kiwi 1 mandarynka 1 pomarańcza Sposób przygotowania: 1. Wszystkie owoce obieramy ze skórki i kroimy wedle uznania. 2
Kuchnia domowa AniSkładniki: 25 dag szynki drobiowej 1 słoik papryki konserwowej 1 słoik selera krojonego w paski 1 puszka kukurydzy 1 por sól, pieprz majonez Sposób wykonania: 1
Kuchnia domowa AniPRZEPIS KLIK Szybka w wykonaniu, bardzo smaczna, rewelacyjna na różnego rodzaju imprezy. Polecam!
SMYKWKUCHNISkładniki : połowa opakowania 125 g rukoli połowa granatu ( bo mój był duży ) pojedynczy filet z kurczaka olej do smażenia, sól, papryka mielona i pieprz Przygotowanie : Granat
Proste PotrawyNa stale wpisala sie w polska tradycje.Obowiazkowa pozycja swiateczna w kazdym domu.Towarzyszy wszelakim uroczystosciom rodzinnym i spotkaniom towarzyskim.Nie znam nikogo,kto by jej nie lubil.Nie ma
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Zapraszam na surówkę z białej rzodkwi,nie mylić z czarną rzepą,choć obie są równie zdrowe i idealne w sezonie jesienno-zimowym,dzięki swym właściwościom baktriobójczym
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!