Składniki: 2 puszki tuńczyka w sosie własnym 3 ugotowane na twardo jajka 2-3 rzodkiewki 1 łyżka majonezu łyżeczka ostrej musztardy koperek lub szczypiorek pieprz
Walijskie PichcenieLekko przekręcony przepis na klasyczne risotto. Zamiast groszku w ryżu znalazł się bób. I świetnie dał radę. Pomogły krewetki, które nadały całemu daniu wspaniałego, morskiego aromatu
Niedzielny kucharzLekka sałatka ze szparagami, której bazą jest chrupiąca rukola. Do tego wędzony łosoś i sos cytrynowy oraz stonowana mozarella Tylko 4 składniki, a taka kontaminacja smaków
Eat me! Fit me!Piękna dla oka kulinarna niespodzianka: niskokaloryczne spaghetti z cukinii z jędrną krewetką, w sosie z pesto i grillowanymi pomidorkami. Długo zachwycaliśmy się przepisami z ciętą jak
Niedzielny kucharzSkładniki: 2 świeże makrele sól, pieprz kilka krążków cebuli 2 łyżki masła 2 łyżki posiekanego koperku Przygotowanie: Makrele obsypać solą i ułożyć w naczyniu do zapiekania
czarrna od kuchniOstatnio szukam pomysłów jak tu zgubić trochę tłuszczyku i nie być głodna. Nie sztuką jest jeść trawę i chudnąć. Byłam kiedyś na diecie gdzie jadłam tylko
Kuchnia PokoleńWYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 15 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 12 ZŁ . ILOŚĆ PORCJI: 3-5 Składniki sałatki: 2 większe garście roszponki, 2 jajka, mały pomidor
JejKuchniaJestem absolutną fanką wszystkiego co zapakowane w bułkę – oczywiście pod warunkiem, że to ‘wszystko’ jest wysokiej jakości i do tego świetnie przyprawione – hot dogi ze sklepu
Karo in the KitchenLekka, smaczna i szybka w przygotowaniu przystawka-przekąska. Roladki z łososia z kremowym nadzieniem. Roladki możecie serwować jako szybką przekąskę podczas rodzinnych spotkań i pikników
kulinarnyJaNiejednokrotnie zastanawiałam się, który przedmiot w kuchni jest najważniejszy Długo nie mogłam znaleźć na to pytanie odpowiedzi bo przecież wszystkie przedmioty są ważne. Jednak po dłuższym
PatiGotujeLekka przystawka dla fanów sushi – rozpływający się w ustach łosoś w aromatycznej oprawie imbiru, sosu sojowego, podany ze świeżym porem i lekko pikantnym, zielonym tabasco
Eat me! Fit me!Gołąbki z tuńczykiem w liściach botwiny to jedno z najnowszych dań, które wymyśliłam na poczekaniu. Plusem jest to, że po
Kolorowy PrzepisownikCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuŁatwa w przygotowaniu, smaczna przekąska nadziana dużą ilością soczystego tuńczyka, który idealnie komponuje się z bukietem warzyw i aromatycznych przypraw. Oszukane udka z tuńczykowym farszem z
Szalona Kuchnia Eweliny