Sernik zdecydowanie wart upieczenia! Waniliowy, na cieniutkim kruchym spodzie, posypany cukrem pudrem... raj dla podniebienia, mówię Wam! Jak dla mnie to koniecznie jeszcze raz do
In my kitchenNie wyobrażam sobie Świąt bez sernika. A ten jest rewelacyjny. To mój faworyt - tradycyjny z rodzynkami i na kruchym cienkim spodzie. Polecam! Składniki (na blaszkę 24x36
Kuchnia domowa AniOstatnio "chodzi za mną" twaróg, sery, i ogólnie nabiał. Postanowiłam zrobić maxymalnie serowy sernik, bez ciasta, góry, spodu itp. sam ser. Przepis okazał się
Z butelką mleczka w tleTen sernik miał być gruszkowy, jednak gruszki się nie upiekły więc w ich miejsce wlałam mus malinowy . Sernik smakował wszystkim. SKŁADNIKI 1 kg
W kuchennym oknie Ewy200C około 45-50 minut, sernik zostawić po upieczeniu w uchylonych drzwiczkach na 30 minut sernik dopiero wyjąć z blaszki jak będzie dobrze wystudzony sernik z truskawka jest obłędnie pyszny...............SMACZNEGO
W Mojej Kuchni LubięJak ja kocham serniki. Wy również? Ta kremowa serowa masa, ta puszysta miękkość. Można je robić na wiele sposobów: pieczone, na zimno, z owocami lub
ZofianaJesli poszukujecie inspiracji do upieczenia swiatecznego sernika ,mysle ten przepis polozy kres Waszym poszukiwaniom.Proponuje sernik pomaranczowy,ale z nienarzucajacym sie aromatem pomaraczy,bo aromatyzowany sokiem
Gotuj zdrowo!Guten Appetit!Składniki: twaróg 80 dag, banan 5 sztuk, śmietana gęsta 1 szklanka, jajka 4 sztuki, cukier 3/4 szklanki, skórka z cytryny 1 sztuka, budyń śmietankowy 1 opakowanie
W Mojej Kuchni Lubięz blaszki wyjąć najlepiej po kilku godzinach jak dobrze się wystudzi polać rozpuszczoną polewą czekoladową i posypać posypką kolorową - odstawić w chłodne miejsce aby polewa zastygła sernik jest po prostu pyszny........polecam......SMACZNEGO
W Mojej Kuchni Lubięnajlepiej na kilka godzin lub na noc w chłodnym miejscu do wystudzenia za mało ostudzone ciasto przy wyjmowaniu się połamieciasto smacznie pachnie wanilią, i jest w smaku jak sernik, wilgotne, pyszne.......POLECAM.......SMACZNEGO!!inne owoce takie jak truskawki, wiśnie, porzeczka też zrobić z kisielemwanilia mielona typ bourbon oryginalna Madagaskar: produkt naturalny - smak: intensywny waniliowy - zastosowanie: do ciast, deserów, lodów
W Mojej Kuchni LubięI jak to w święta, nie dobrze że w spiżarce leży tyle dobroci :). Bo nie można się im oprzeć, ale co zrobić, wytańczy się wszystko
Moje pyszne gotowaniedrzwiczkami sernik wyjąć i w blaszce zostawić do dobrego wystudzenia w odpowiedniej ilości cukier-puder wymieszać z sokiem z cytryny i polać po wierzchu sernika sernik oszukaniec jest po prostu pysznie wniebowzięty..........SMACZNEGO
W Mojej Kuchni Lubię******** W lodówce zalegały bezcelowo i leniwie przejrzałe banany. Dogorywające już. Gdzieś tam poniewierał się biały twaróg. A ja miałam ogromną ochotę na sernik
W kuchni Karmel-itkiHej!!! To już nasz 30 wpis.. Przy takich liczbach można otwarcie powiedzieć, że człowiek przez swoją pracę staje się sentymentalny(; Blog stosunkowo założony niedawno daje
Symfonia Smaków