Przepis na taką pastę serową wypatrzyłam kiedyś na jednej z grup kulinarnych. Podana na mini sucharkach spisała się świetnie w roli imprezowej przekąski. Dodatek czosnku był
Smaki Na TalerzuJajka to danie, które lubi chyba większość. Faszerowane, z majonezem, sadzone, gotowane na miękko... Dziś proponuję jajka faszerowane tuńczykiem w sosie własnym. Bardzo łatwe i szybkie
Zrób to smacznieLubicie awokado? Ja je uwielbiam i bardzo chętnie robię różnego rodzaju sałatki lub pasty z dodatkiem awokado. Podrzucę Wam przepis na bardzo smaczną sałatkę z awokado
Smaki ArmineJakie sałatki najbardziej lubicie?Ja chyba każde, a że też bardzo lubię kaszę pęczak, to bardzo często wymyślam sałatki z dodatkiem tej właśnie kaszy. Dziś na
Smaki ArmineSzybka, prosta i bardzo smaczna przekąska. Taki zawijasy w ciasta francuskiego smakują wyjątkowo pysznie na gorąco, zaraz po wyjęciu z piekarnika. Składniki: 1 płat
Walijskie PichcenieFrancuska zupa cebulowa - Reaktywacja Przynajmniej raz do roku przyrządzam francuską zupę cebulową. Przyszedł czas na ser Gruyère, bardzo dobrze wkomponowany w całość dania. Bulion wołowy zastąpiłam
Wino Francja KuchniaDziś zapraszam na pyszną i bardzo rozgrzewającą zupę w stylu tajskim z kalafiorem i warzywami. Wbrew pozorom jest bardzo łatwa i szybka w przygotowaniu. Wystarczy mieć
karmelowyNa końcówkę karnawału mam coś specjalnego. Każdy lubi jeść na imprezie kurczaka, a większość z chrupiącą skórką lub panierką. Dziś mam kolejny fajny przepis na kurczaka
Niezły MłynekUwielbiam domowe pieczenie z mięsa mielonego, więc często je przyrządzam z różnymi dodatkami. Tym razem chciałam Wam zaprezentować prostą i lubianą przez wszystkich wersję z jajkiem
Di gotujeFasolowe de volaille Pyszna , wegetariańska kopia klasycznego de volaille . Zamiast mięsa jest tu rozgnieciona kolorowa fasola , środek to klasyk czyli masło z czosnkiem i pietruszką Czy
Ogrodnik w podróżySzynka i ser to takie podstawowe połączenie, które zawsze fajnie smakuje. Szynka i ser na kanapce? Ok. Jako dodatek do mięsa? Pewnie. Razem z ciastem francuskim
Smaki Na TalerzuDziś mam dla was przepis na pyszne "lizaki" z kurczaka na ostro . Pomysł na tak przygotowane mięso podpatrzyłam u Donny Hay, popularnej, australijskiej kucharki. Danie jest
Codzienne GotowanieOpis Galareta: Galareta czyli inaczej zimne nóżki to jedna z bardziej popularnych potraw mięsnych, ale takich specyficznych. To zalewane mięso w galarecie z dodatkiem rozmaitych dodatków
FoodMagazine.pl - Przepisy kulinarneChałka w piance jajecznej obtoczona, chrupiącą posypką z pestek dyni i migdałów oprószona, w piekarniku pieczona i z karmelizowanymi jabłkami połączona. Takie chałki
Moniki Smakołyki07.02 .2019 Magda Bardzo chciałabym się pochwalić autorstwem tej zupy, ale nie mogę. Laury zasługi za najpyszniejszą zupę, która rozgrzała mnie podczas styczniowego przeziębienia, należy się
Smaczna Strona