Pizzerinki na cieście drożdżowym to pyszna przekąska na sylwestra, różnego rodzaju imprezy dla młodzieży i dzieci. Artykuł Pizzerinki na cieście drożdżowym pochodzi z serwisu Pieprzyć z
Pieprzyć z FantazjąFajna przekąska na rodzinne spotkania i nie tylko ;-) Doskonale sprawdzi się podczas wieczoru sylwestrowego. Składniki: Ciasto: 1/2 kg mąki szczypta soli 1 całe jajko
Kuchnia domowa AniPrzygotowałam wpis zawierający kilka(dziesiąt!), moich zdaniem, najlepszych przepisów na Sylwestrowe przekąski. Znajdziecie w tym wpisie propozycje na sałatki, przekąski „na raz” czy pyszne
Smaki Na TalerzuRolada z szynki konserwowej i serka śmietankowego to bardzo smaczna przekąska na wszelkiego rodzaju okazje. Ja ją robię najczęściej na Sylwestra czy Wielkanoc. Fajna przekąska również
Pieprzyć z FantazjąRewelacyjna przekąska, podana w ciekawej formie świderków. Same świderki są pyszne i wciągające i jeśli jesteście fanami pizzy, powinny Wam one bardzo zasmakować, ale sos…
Smaki Na TalerzuImprezowe ptysie z pastą rybną – szybka przekąska Dziś mam dla Was przepis na kolejną pyszną imprezową przekąskę. Ptysie nadziewane pastą rybną. Ja wykorzystuję do
Słodkie okruszkiPyszne koszyczki, które sprawdzą się na każdą okazję. To już kolejna wersja takiej przekąski na blogu. Tutaj ( KLIK ) można znaleźć wersję z pieczarkami. Składniki: 1
Kuchnia domowa AniSkładniki: (porcja na 12-14 sztuk) Muszle makaronowe 12-14 sztuk Filet z kurczaka pojedynczy Kukurydza 3 łyżki Ogórki konserwowe 6 małych Szczypiorek 3 łodygi
Kulinarne przygodyŚwięta, Święta i po Świętach... To czas gdy na blog powraca zbiór przepisów na szybkie koreczki, przekąski i małe słodkości, którymi raczyć się możecie w Sylwestra
Moje Kuchenne RewelacjeJeśli szukacie inspiracji na świąteczny, sylwestrowy lub po prostu imprezowy stół, to polecam: Ciasto makowe z kremem serowym Babeczki z ciasta francuskiego z budyniem Krakersy z
czarrna od kuchniSkładniki ( 9 sztuk): 1 opakowanie ciasta francuskiego (ok. 250 gram), 9 suszonych pomidorów w oliwie, 1 opakowanie szynki prosciutto (ok. 4 plasterków – 100 gram), 1 bardzo
rozgotowanaTo danie bardzo ładnie prezentuje się na stole Doskonale sprawdzi się na rodzinnych imprezach lub wigilijnej kolacji. Samą galantynę można podać do pieczywa jak wędlinę, na
Kulinarny S.O.S.