CEYLON LADY GREY Podzielę się z Wami filiżanką wysmienitej herbaty. Podzielę się niezwykłą herbatą, która jest w stanie przenieść człowieka w inny wymiar. Ta herbatka
Z Kuchni Do KuchniKochani zapraszam Was do lektury wypełnionej słodyczą! Na bajkę o wyjątkowych cukierkach, o wspaniałych wyrobach lubelskiej firmy, która od ponad 60 lat, łaskocze podniebienia tak dzieci
Z Kuchni Do KuchniOto kolejny rodzaj cukierków, które dostałam do testów od Fabryki Cukierków Pszczółka. Dzięki nim , poznałam prawdziwe znaczenie powiedzenia „niebo w gębie”. Słodycze są firmowane hasłem „Wyprodukowane
Z Kuchni Do KuchniZostawiłam Wam na ...deser...!!! opowieść o Coffee Amo. Cukierkach nadziewanych w czekoladzie. To prawdziwy hit Fabryki Cukierków Pszczółka. Te pyszności zadebiutowały w roku 2013 i
Z Kuchni Do KuchniDzisiaj pojedziemy niedaleko...na podkarpacie. Krążąc po okolicach można zauważyć piękne pola rzepakowe, żółciutkie jak słońce, złote, pełne radości i energii...Dlatego też zrobimy coś po
Z Kuchni Do KuchniDziś podzielę się z Wami dobrze dokonanym zakupem! zakupem , który był poza granicami Polski, zakupem dość często ze mną podróżującym. Stąd też tytul mojego posta
Z Kuchni Do KuchniOtwieram lodówkę...patrzę i patrzę...i WRACA MI PAMIĘĆ...!!! I znów się przenosimy na Sycylię. Pod Syrakuzy.Teściu będzie grał pierwsze skrzypce. Jak wiadomo, a
Z Kuchni Do Kuchni13 maja 2014 to pierwszy dzień , w którym zaczęłam przygodę z Get Slim DayTime w saszetkach. Pierwszą porcję wzięłam o godzinie 11.00 , a drugą o 15.00
Z Kuchni Do KuchniNiespodziewani goście, a tu nie mam nic słodkiego do kawy. Oto ucieraniec , który każdemu wyjdzie. Składniki każdy w domu ma. -1 szklanka cukru półtorej szklanki maki
Z Kuchni Do KuchniZrobimy sobie dziś coś dobrego na śniadanie, możemy to powtórzyć zamiast kolacji. Oto lista zakupów , które sprawią, że na chwilkę przeniesiemy się do tropików i nabierzemy
Z Kuchni Do KuchniNo to jedziemy? Robi się co raz to bardziej gorąco..a zapowiadają, że ma być tropikalnie. No to my sobie pojedziemy tam gdzie jeszcze bardziej gorąco
Z Kuchni Do KuchniBolognese – to ciepły sos mięsny pochodzący z włoskiego miasta Bolonia. Sporządza się go z wielu rodzajów mięs- używa się wieprzowiny i wołowiny, kiełbas (tradycyjnie: mortadela), boczku
Z Kuchni Do KuchniJakiś czas temu wygrałam cukierki wszelkaie, pyszniutkie... I te cukierki właśnie skończyły się, dziś..co wprawiło w smutek moje dzieciaki, mnie..i mamę ...gdyż cukierki były
Z Kuchni Do KuchniDzięki uprzejmości GRANTE-klik miałam okazję przetestować 3 różne soki. Soki ,które , gdy pite systematycznie mogą przedłużyć nam życie, doładować wyczerpane stresem życiowe baterie, naładować
Z Kuchni Do KuchniOd zawsze wiadomo jak ważną rolę dla człowieka odgrywają ziarna. Różnorodne mieszanki ziaren przenoszą nas w podróż do miejsc odległych, do upraw bio, do natury. Wzbogacają
Z Kuchni Do Kuchni