13 maja 2014 to pierwszy dzień , w którym zaczęłam przygodę z Get Slim DayTime w saszetkach. Pierwszą porcję wzięłam o godzinie 11.00 , a drugą o 15.00
Z Kuchni Do KuchniNiespodziewani goście, a tu nie mam nic słodkiego do kawy. Oto ucieraniec , który każdemu wyjdzie. Składniki każdy w domu ma. -1 szklanka cukru półtorej szklanki maki
Z Kuchni Do KuchniZrobimy sobie dziś coś dobrego na śniadanie, możemy to powtórzyć zamiast kolacji. Oto lista zakupów , które sprawią, że na chwilkę przeniesiemy się do tropików i nabierzemy
Z Kuchni Do KuchniNo to jedziemy? Robi się co raz to bardziej gorąco..a zapowiadają, że ma być tropikalnie. No to my sobie pojedziemy tam gdzie jeszcze bardziej gorąco
Z Kuchni Do KuchniBolognese – to ciepły sos mięsny pochodzący z włoskiego miasta Bolonia. Sporządza się go z wielu rodzajów mięs- używa się wieprzowiny i wołowiny, kiełbas (tradycyjnie: mortadela), boczku
Z Kuchni Do KuchniJakiś czas temu wygrałam cukierki wszelkaie, pyszniutkie... I te cukierki właśnie skończyły się, dziś..co wprawiło w smutek moje dzieciaki, mnie..i mamę ...gdyż cukierki były
Z Kuchni Do KuchniDzięki uprzejmości GRANTE-klik miałam okazję przetestować 3 różne soki. Soki ,które , gdy pite systematycznie mogą przedłużyć nam życie, doładować wyczerpane stresem życiowe baterie, naładować
Z Kuchni Do KuchniOd zawsze wiadomo jak ważną rolę dla człowieka odgrywają ziarna. Różnorodne mieszanki ziaren przenoszą nas w podróż do miejsc odległych, do upraw bio, do natury. Wzbogacają
Z Kuchni Do KuchniWczoraj bardzo miła niespodzianka. Zapukal kurier i paczusię przyniósł. A w niej ziarenek moc! Prażone ziarna od ZIARENKOWO. Nie od dziś wiadomo, jak ważne dla organizmu
Z Kuchni Do KuchniOto klasyczny włoski obiad. Makaron z sosem pomidorowym rygorystycznie robionym w domu. Bazylia. Parmezan. Euforia! Ale jako, że ostatnio jestem troszkę przygnębiona, postanowiłam lekko zmodyfikować klasykę
Z Kuchni Do KuchniSałatka łatwa, pyszna, wyjątkowa. Na zimę...na teraz , do krakersów, przekąsek, obiadu. Sałatka dla każdego ,gdyż ani nie jest słodka, ani za kwaśna, ani słodko-kwaśna
Z Kuchni Do KuchniTak jak Anglicy co dzień po południu celebrują picie herbaty, tak mieszkańcy południowej Afryki delektują się naparem z liści aspalatu prostego. Roślina ta, zwana powszechnie rooibos
Z Kuchni Do KuchniTak sobie pomyślałam, że jednak muszę napisać kilka słów o wygranej już jakiś czas temu nagrodzie od BOTTI ELECTRONIC. A wygrałam Ekspres do kawy Platinum Line
Z Kuchni Do KuchniMoi Drodzy przyszedł czas zaprezentować Wam brytfannę TOSCANA, którą otrzymałam w ramach smacznej współpracy z Florina.Marka Florina wchodzi w portoflio ofertowe firmy Florentyna - lidera rynku AGD
Z Kuchni Do KuchniPostanowiłam zaskoczyć dzisiaj kogoś. Wierzcie mi, był zaskoczony. Po uszy. Gość jest typowym zjadaczem mięsa, który nie chce słyszeć od diatach wegetariańskich, bo według niego są
Z Kuchni Do Kuchni