Surówka jest idealnym dodatkiem do dań obiadowych. Mi smakuje także sama w sobie jako przekąska lub lekka kolacja. 1 mała kapusta pekińska 1 ogórek szklarniowy 1
VioletoweKucharzenieSałatka z tortellini jest bardzo pożywna i sycąca. Jej przygotowanie zajmuje niewiele czasu a z całą pewnością zachwyci nie jednego gościa w Waszym domu. Doskonale
Zrób to smacznieJeśli nie macie jeszcze dosyć śledzi po świętach, to ten przepis może Wam się spodobać :) Naoglądałam się reklam o śledziach i tak mnie strasznie naszło, że
Szczęśliwa kuchniaKochani, czas karnawału to czas zabawy i spotkań rodzinnych oraz towarzyskich. Potrzebujemy dań szybkich i sprytnych, które można schować do lodówki i nie martwić się o
Z Kuchni Do KuchniSałatka z ziemniaków i soczewicy Sałatka z ziemniaków i soczewicy do dobry pomysł nie tylko na imprezę, ale też na smaczną, sytą, warzywną kolację. Składniki: 5
Trzeci talerzskładniki : 1 puszka tuńczyka w oleju 1 słoik mieszanki warzywnej marchewka, kukurydza, groszek Jamar 2 jajka 1 mała cebula pieprz majonez ok. 20 szt. dużych muszelek
Domowy Smak JedzeniaTa sałatka powstała z potrzeby stworzenia czegoś, z tego co akurat było pod ręką. Byłam zaproszona z córkami na imprezę i z powodu końcówki choroby, złego
Polska ZupaTo chyba moja ulubiona sałatka, zaraz po tradycyjnej jarzynowej. Chrupiące i delikatne łodygi selera, słodki ananas, por i czerwona fasolka. Tylko cztery
Jadło i czytadłoSzybka w przygotowaniu przekąska. Sprawdzi się na domowych imprezach lub świątecznym stole. 5 jajek 100 g łososia wędzonego na zimno 1 cebulka ½ pęczka natki pietruszki
VioletoweKucharzenieSkładniki: 5 jajek 2 puszki tuńczyka w sosie własnym 150g sera żółtego 1 puszka fasoli czerwonej konserwowej 1 puszka kukurydzy konserwowej 1 mały por MAJONEZ KIELECKI
Prosto i Smacznie z AnetąSałatka z marynowanych buraczków to jedna z moich ulubionych. Jest bardzo wyrazista w smaku i ma piękny kolor, który zawdzięcza buraczkom. Świetnie smakuje również z dodatkiem
kulinarne odsłony patiSkładniki: 5 jajek 25 dkg sera żółtego 3-4 ogórki kiszone pęczek dymki majonez sól, pieprz Przygotowanie: Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce
czarrna od kuchni150 g ravioli Arc-Pol Czaniec 1 wędzone udko 50 g sera z niebieską pleśnią pół pieczonej papryki pół ogórka pół cebuli 1 mała sałata rzymska
Gotowanie jest łatweNa Wigilię lub Sylwestra idealny śledzik w warzywach. Co roku robię takie śledzie i szybko znikają z talerza.
Kuchnia DanusiNigdy wcześniej nie pomyślałabym, że połączenie sera feta z fasolką szparagową może być tak smaczne! Delikatna i lekko słodkawa fasolka w parze ze słonym serem daje
Kuchnia Bazylii