Dziś to chyba ostatni wpis w tym roku. Jutro 31 grudnia, na bank nie będziecie ślęczeć przed komputerami i telefonami (przynajmniej nie pod kątem przepisów). Ja
KardamonovyJajka faszerowane z oliwką i kiełbasą fuet to moja kolejna propozycja na proste koreczki z jajek. Do farszu celowo używam jogurtu naturalnego a nie ciężkiego majonezu
Moja DelicjaNajsmaczniejsze byłyby oczywiście latem, ale to już nie moja wina, że Sylwester jest zimą. A kiedy najlepiej wchodzą tego typu przystawki? No właśnie w Sylwestra. Pomidory
KardamonovySkładniki /ok. 15 szt.: – 550 g ziemniaków – 200 g tuńczyka z puszki – 2 żółtka – 5 gałązek tymianku – sól i pieprz –
I LOVE LIFESkładniki: 1 tortilla 30 cm Fanex 1 opakowanie serka kanapkowego chrzanowego (200g) 10 dkg szynki 1 krążek ananasa z puszki garść roszponki Przygotowanie: Na tortilli rozsmarować
czarrna od kuchniSkładniki: 100 g krewetek 1 łyżka majonezu 1 łyżka serka śmietankowego 1/2 papryki czerwonej sól, pieprz sok z cytryny szczypiorek 1 łyżka masła 1 ząbek czosnku
czarrna od kuchniWegański szybki i bardzo smaczny deser z wykorzystaniem produktów od Yaro . :) Składniki: 150g jogurtu kokosowego 2 szt. c iastek Choco Drops 2 szt. cukierków Salted Carmel
Truskawkowa FiestaBurrata to włoski ser, który jest połączeniem mozzarelli ze śmietaną. Charakteryzuje się miękkim środkiem i solidną zewnętrzną warstwą. Ser burrata serwować można z dodatkiem oliwy z
MeCooks