Pomidory te znalazłam w starych przepisach mojej mamy. Zaintrygowało mnie połączenie składników i postanowiłam je zrobić. Powiem, że smak mnie bardzo pozytywnie zaskoczył 😋 Mogą stanowić świetną przystawkę do wędlin, być bazą sałatek lub po prostu wystarczy położyć na kromkę z masłem. Dzięki temu, że nie są poddawane pasteryzacji, a tylko utrwalane gorącą zalewą, pomidory pozostają jędrne, a cebula i papryka przyjemnie chrupkie. Polecam 😊 Składniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i... czytaj dalej...
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Jeśli starasz się pozbyć zbędnych kilogramów, powinieneś o tym wiedzieć!
Czytaj dalej...