Frytki z cukinii kto by pomyślał? A jednak! Super smaczne frytki w złocistej, chrupiącej panierce. Idealny dodatek do obiadu, a także zdrowa przekąska, którą bez wyrzutów
Gotuj z PrezesemCoś z serii potraw wigilijnych czyli paszteciki z kiszoną kapustą i pieczarkami , w towarzystwie barszczu smakują wyśmienicie! Paszteciki te są bardzo proste w wykonaniu, a do
Gotuj z PrezesemDziś prosty przepis na domową pizzę bez drożdży . Ciasto na pizzę przygotujesz w dosłownie 5 minut, ponieważ nie trzeba czekać, aż wyrośnie. Wystarczy zagnieść ciasto, rozwałkować
Gotuj z PrezesemZapraszam Was kochani na bardzo smaczne, domowe zapiekanki . Pyszne, chrupiące, a do tego banalnie proste w przygotowaniu. Takie zapiekanki przygotujesz dosłownie w kilka chwil. Potrzebujesz jedynie
Gotuj z PrezesemTortilla z łososiem to extra szybka przekąska, do zrobienia dosłownie w kilka minut. Tortilla z łososiem świetnie sprawdzi się jako imprezowa przekąska. Gwarantuję, że to danie
Gotuj z PrezesemKrem z pieczonej papryki z dodatkiem jogurtu i sera feta, to świetny dodatek do pieczonych warzyw, sera oraz pieczywa. Krem bazuje na czerwonej papryce, którą najpierw
MeCooksGdyby tak stworzyć pizzę, która jest tartą? Wypróbujcie ten przepis, jeżeli lubicie eksperymentować i zaskakiwać w kuchni. Ta tarta Margherita z pesto to wariacja na temat
FlymetothespoonDzisiejszy przepis to inspirowane meksykańskimi smakami tacos, które rewelacyjnie sprawdzą się jako obiad, przekąska czy po prostu imprezowa przystawka. A do ich przygotowania potrzebujemy: 250 g
Przepis na Dzień DobryKoszyczki kebabowe, czyli pyszny domowy kebab podany w tortilli w kształcie koszyczka. Jest to ciekawy pomysł na urozmaicenie tego pysznego dania, które każdy z nas uwielbia
Przepiski.plSok z rokitnika pysznie komponuje się z bananem, sokiem pomarańczowym i cytrynowym. Moim zdaniem to najlepszy koktajl jaki piłam. Dodatek rokitnika tak bogatego w witaminę C
AZgotuj!Pyszna quesadilla z szarpanym kurczakiem i czerwoną cebulą. Niezwykle sycąca. Zdecydowanie polecam nie dodawać zbyt dużej ilości składników na raz – lepiej zrobić cieńsze, a więcej
Smaki Na Talerzu