Pyszne jajka z wędzonym łososiem na stół wielkanocny i nie tylko. Składniki: 8 jajek ugotowanych na twardo 200 g wędzonego łososia majonez sól, pieprz świeży koperek sok z cytryny Sposób przygotowania: 1. Ugotowane jajka obrać ze skórki, ostrożnie przepołowić i wyjąć żółtka. Do żółtek dodać majonez i wymieszać widelcem na gładką papkę. 2. Łososia drobniutko posiekać (część odłożyć do dekoracji). Do masy żółtkowej dodać posiekanego łososia, posiekany koperek, dodać łyżeczkę soku z cytryny, doprawić p... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...