Pokazywałam Wam niedawno pyszny warkocz z ciasta francuskiego wypełniony serem i warzywami. Była to taka wersja maxi do podzielenia na kilka osób. Dziś mam dla Was
Ostra na SłodkoChicken Tetrazzini to bardzo, bardzo smaczna zapiekanka, na którą kiedyś przypadkiem natknęłam się, czytając zagraniczną książkę. Bohaterka tejże powieści robiła to danie, stwierdzając, że to jedyne
Poezja Smaków - blog kulinarnyTarta na cieście francuskim z cukinią i pomidorkami to fajny pomysł na pożywną kolację. Składniki: opakowanie ciasta francuskiego 2 cukinie 3 jajka 1 cebula 2 parówki
talerz przyjemnościTosty można przygotować z różnymi farszami, ja dzisiaj zrobiłam rewelacyjny, farsz z pieczonym kurczakiem, pieczarkami, porem i serem. Wyszły przepyszne. SKŁADNIKI : 3 pieczone
Kulinarne Fantazje MarioliDomowa shoarma z kurczaka to jedno z moich ulubionych dań :) Więc jak tylko nadarzy się okazja staram się namówić Madzię aby przygotowała taki obiadek :) Ze względu
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Dziś zapraszam Was na małe studenckie zapiekanki. Idealne na przyjęcie lub szybki obiad. Przygotowanie jest naprawę proste, tak samo jak składniki. A cały sekret smaku tkwi
Słodkie okruszkiSos śmietanowy z czosnkiem i parmezanem? Prawdziwa rozpusta. A gdyby dodać jeszcze krewetki? Strzał w 10! Krewetki toskańskie w gęstym, kremowym sosie są grzesznie pyszne. Nazwa
Poezja smakuPonoć grzyby jeszcze w lasach są , więc dziś mam dla Was pyszne pizzerki właśnie z nimi. To co, pieczemy? Składniki; 50 dag mąki pszennej 20
Radość kipiąca uśmiechem.Dzisiaj polecam przepis na chrupiące domowe pizzerinki z pysznymi dodatkami. To doskonała propozycja na podwieczorek dla całej rodziny. Pizzeriny polane obficie ketchupem smakują nieziemsko. Polecam!!! SKŁADNIKI
Tradycyjna kuchnia KasiGdzieś ostatnio przemknął mi przepis na lazanię z brokułem i pomysł ten bardzo mi się spodoba. Stworzyłam więc swoją wersję. Brokuła bardzo lubimy, lazanię córeczka wręcz
Monia miesza i gotujeDzisiaj mam dla Was pyszny, prosty w wykonaniu obiad. Można kombinować wg upodobań. Zapiekanka, którą zainspirowała mnie gazeta "Sól i Pieprz" (grudzień 2014- styczeń2015), wyszła smakowita
TrufelkowoDzień doobry... :) Bardzo przepraszam, że tak długo mnie nie było, trochę pochłonęły mnie przygotowania ślubne... A do ślubu coraz bliżej, bo tylko 4 miesiące.. Ale
TrufelkowoDzień dobry... Dzisiaj mam dla Was pyszną zapiekankę szparagowo-ziemniaczaną. Są chętni? Bo ja uwielbiam wszystko co ma szparagi.... :) A do ślubu od jutra
Trufelkowo