Tatar z pieczonych warzyw świetnie zastąpi tatara z mięsa, którego tak wiele osób lubi. Do przygotowania tatara w wersji wegetariańskiej wykorzystałam trzy warzywa: bakłażana, pomidory i
MeCooksNiedawno pisałam jak zrobić domowy pindzur. Teraz przepis na jego wykorzystanie, pyszny aromatyczny obiad na stole. Filety z kurczaka nacięłam wzdłuż robiąc kieszonkę i zapakowałam do
Moje Małe CzarowanieSkładniki: Makrela wędzona 1 sztuka Ogórek kiszony 3 Jajka 2 Koperek posiekany łyżka Majonez płaska łyżka Pieprz Opcjonalnie łyżeczka ketchupu Przygotowanie: Jajka ugotować na twardo
Kulinarne przygodyPrzepis na wyśmienity pasztet z cielęciny. Ten pasztet to jeden ze smaków mojego dzieciństwa. Pasztet z dodatkiem suszonych grzybów, wątróbki. Przepis na tradycyjny pasztet świąteczny. Robi
To co lubię - gotuję i polecamZielone szparagi z dodatkiem sera Parmezan i orzechów włoskich zapieczone na cieście francuskim – moja propozycja na szybką przekąskę. Zielone szparagi są delikatnym warzywem przez co
MeCooksCałkiem niedawno odkryłam, iż pesto zrobić można niemalże z każdej zieleniny. Co za tym idzie do przygotowania pesto nie potrzeba nie wiadomo jak drogich składników a
MeCooksMacie dość mięs i wędlin, które zawsze jednakowo smakują? Jeśli tak , to zapraszam na inny niż tradycyjny, pyszny, delikatny i łatwy w przygotowaniu pasztet warzywny. (adsbygoogle
To co lubię - gotuję i polecamHit ostatnich tygodni w moim menu, do tej pory go kupowałam, ale od jakiegoś czasu robię sama. Dzisiaj dzielę się przepisem z Wami. Jest bardzo delikatny
To co lubię - gotuję i polecamPewnie większość z Was piecze pasztety na święta, ja w tym roku z pewnością zrobię kolejny raz pasztet z żurawiną. Jeśli jeszcze nie jedliście takiego to
To co lubię - gotuję i polecamDo kolekcji modnych i popularnych ostatnio pasztetów warzywnych dorzucam dziś kolejny z marchewką, cukinią i czerwoną soczewicą. Jest bardzo smaczny i bardzo zdrowy. Zapraszam. :) (adsbygoogle = window.adsbygoogle
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj coś dla mięsożerców, porcja pysznego pieczonego boczku. Kanapka z pieczonym boczkiem z dodatkiem kiszonego ogórka, w taki mroźny dzień dostarczy Wam trochę kalorii. :) (adsbygoogle
To co lubię - gotuję i polecamZrobiłam ostatnio przepyszny pasztet z pieczarkami. Jest bardzo prosty w przygotowaniu, najwięcej czasu zajmuje pokrojenie pieczarek dlatego najlepiej wybierać te większe. Pieczarki powinny być świeże i
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj chciałabym Was zachęcić do upieczenia przesmacznej szynki, musicie na nią poczekać kilka dni, ale naprawdę warto. Jest bardzo delikatna w smaku i dużo smaczniejsza od
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj kolejny przepis na smaczną i zdrową, domową wędlinę. Tym razem schab gotowany, bardzo delikatny w smaku. :) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Schab gotowany Składniki 1 kg
To co lubię - gotuję i polecam