pasta - 17303 przepisów (strona:925/1154)

Lukier 50

Świetny lukier o idealnej konsystencji do ozdabiania ciastek czy pierniczków. Pięknie kryje wszystkie powierzchnie ciasteczkowe – powstaje równa, gładka, biała warstwa. Dodatkowo można posypać wszelkimi posypkami

Bardzo Gruby Smok
Pasta z pieczonego selera i gruszki 90

    Dla dzieciaczka i mnie rewelacja!!! Mąż kreci nosem ☺️ Składniki: Jeden średni seler, 2 średnie gruszki, oliwa Seler kroimy w plastry, kropimy oliwą, owijamy folią

Pasja tworzenia
SAŁATKA Z SERA TWAROGOWEGO Z POMIDORAMI 76

  Sałatka z sera twarogowego. Super łatwa i prosta sałatka z białego sera twarogowego - nasz ulubiony przepis. Ta łatwa sałatka z sera białego i pomidorami jest

Moja Książka Kucharska
Karczochy w sosie serowym 76

Przygotowując dania z dodatkiem karczochów najczęściej sięgam po karczochy marynowane. Marynowane karczochy idealne odnajdują się na pizzy, w sałatkach oraz jako składnik antipasti. Świeże karczochy najbardziej

MeCooks
Soczysta pieczeń drobiowa do chleba 96

Soczysta pieczeń drobiowa do chleba to bardzo prosty i szybki przepis na pyszny dodatek do kanapek. Świetnie zastąpi wędlinę czy pasztet ze sklepu, które mogą być

e-PrzepisyKulinarne
Wegetariański Sylwester - 10 przepisów na pyszne dania na imprezę 113

W tym roku Sylwestra będziemy obchodzić inaczej niż zazwyczaj. Zamiast imprezy w klubie, na stoku czy na balu Polacy spędzą go w domach. Dlatego warto przygotować

My Chcemy Jeść
Spaghetti carbonara 54

Składniki (dla 4 osób): 250 g boczku, 500 gr makaronu typu spaghetti, 1 cebula, ok. 200-250 gram mascarpone, ok. 150 gram sera parmezanu (lub typu

rozgotowana
Pasztet foie gras 100

Foie gras to przysmak kuchni francuskiej przygotowywany z wątróbki kaczej lub gęsiej. W odróżnieniu od zwykłej wątróbki kaczej oraz gęsiej, foie gras ma nie tylko inny

MeCooks
Paszteciki z ciasta francuskiego z kapustą 124

Paszteciki to małe przekąski przygotowane z ciasta drożdżowego, kruchego lub francuskiego. Ciasto wypełnione jest nadzieniem z mięsa bądź warzyw. Mięsny farsz zrobić można z kurczaka, wołowiny

MeCooks
Pizza na kamieniu na grubym spodzie 84

Z tego przepisu wychodzą dwie pokaźne pizze a naje się więcej niż dwie osoby. Jest mega pyszna a ciasto jest pulchne i grube, jeśli nie lubicie

Moje Małe Czarowanie
Delikatny pasztet z fasoli z pieczarkami 79

Zapraszam na przepis na pyszny i zarazem delikatny pasztet z fasoli z pieczarkami. Bo pasztet przecież nie musi być z mięsa i może być w wersji

Mieszam w Garnku
Precle z posypką migdałową 85

Precel to pieczone ciasto drożdżowe uformowane w dowolny kształt, najczęściej z węzłem w środku, posypane posypką. Jako posypki użyć można ziaren, przypraw czy soli. Precle smakują

MeCooks