Macie dość mięs i wędlin, które zawsze jednakowo smakują? Jeśli tak , to zapraszam na inny niż tradycyjny, pyszny, delikatny i łatwy w przygotowaniu pasztet warzywny. (adsbygoogle
To co lubię - gotuję i polecamHit ostatnich tygodni w moim menu, do tej pory go kupowałam, ale od jakiegoś czasu robię sama. Dzisiaj dzielę się przepisem z Wami. Jest bardzo delikatny
To co lubię - gotuję i polecamPewnie większość z Was piecze pasztety na święta, ja w tym roku z pewnością zrobię kolejny raz pasztet z żurawiną. Jeśli jeszcze nie jedliście takiego to
To co lubię - gotuję i polecamDo kolekcji modnych i popularnych ostatnio pasztetów warzywnych dorzucam dziś kolejny z marchewką, cukinią i czerwoną soczewicą. Jest bardzo smaczny i bardzo zdrowy. Zapraszam. :) (adsbygoogle = window.adsbygoogle
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj coś dla mięsożerców, porcja pysznego pieczonego boczku. Kanapka z pieczonym boczkiem z dodatkiem kiszonego ogórka, w taki mroźny dzień dostarczy Wam trochę kalorii. :) (adsbygoogle
To co lubię - gotuję i polecamZrobiłam ostatnio przepyszny pasztet z pieczarkami. Jest bardzo prosty w przygotowaniu, najwięcej czasu zajmuje pokrojenie pieczarek dlatego najlepiej wybierać te większe. Pieczarki powinny być świeże i
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj chciałabym Was zachęcić do upieczenia przesmacznej szynki, musicie na nią poczekać kilka dni, ale naprawdę warto. Jest bardzo delikatna w smaku i dużo smaczniejsza od
To co lubię - gotuję i polecamDzisiaj kolejny przepis na smaczną i zdrową, domową wędlinę. Tym razem schab gotowany, bardzo delikatny w smaku. :) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Schab gotowany Składniki 1 kg
To co lubię - gotuję i polecamJeśli macie ochotę na kawałek pysznego faszerowanego schabu to zapraszam i zachęcam do zrobienia. Pasuje zarówno na ciepło jak i na zimno do kanapek, sosów, chrzanu
To co lubię - gotuję i polecamJeśli znacie i lubicie smak kultowego już paprykarza szczecińskiego, zachęcam Was do zrobienia wersji domowej. Ja robiłam go wczoraj i smakuje jak oryginalny, a nawet jest
To co lubię - gotuję i polecamSpośród wielu potraw wielkanocnych na szczególną uwagę zasługuje klops. Po pierwsze dlatego, że jest bardzo smaczny, a po drugie zawiera jajko, które podczas świąt chętnie zjadamy
To co lubię - gotuję i polecamKarkówka pieczona to fajny pomysł na smaczną wędlinę do kanapek, a także danie obiadowe, do którego pasuje wiele dodatków np.: kasze, kluski śląskie, ziemniaki lub po
To co lubię - gotuję i polecamRolada szpinakowa to świetna propozycja dla tych, którzy lubią szpinak, a także dla tych, którzy chcą go polubić. Roladę przygotowuje się bardzo szybko i prosto. Idealna
To co lubię - gotuję i polecamCzęsto zastanawiacie się co zrobić z mięsem z rosołu, podaję Wam dzisiaj przepis na pyszny pasztet właśnie z tego mięsa. Do pasztetu można również dodać pieczarki
To co lubię - gotuję i polecamPrawda, że domowe pesto z bazylii jest najlepsze? Bardzo lubię zielone pesto z bazylii, które miksuję z różnymi orzechami. Najczęściej dodaję parmezan ale zdarzy mi się
codojedzenia