Składniki/ ok. 10 kotlecików: – 400g mięsa mielonego z indyka – 2-3 ząbki czosnku – 1 duża cebula – 1 łyżeczka bułki tartej – 3
I LOVE LIFEDzisiaj chciałam podzielić się z wami moim odkryciem. Moje dzieci lubią najbardziej na świecie zupę pomidorową i ta jest u nas zawsze w lodówce powekowana w
Dorota SmakujeKrem ze szparagów. Krem ze szparagów Dzisiaj chcę podzielić się z Wami przepisem na moją ulubioną zupę krem ze szparagów . To danie jest
Moja Książka KucharskaTen wpis jest dla wszystkich korzy kochają zupy i lubią sobie je urozmaicać. Góralska zupa z bryndzą. Jeśli nie jedliście bryndzy to serdecznie ją polecam szczególnie
Bernika - moj kulinarny pamietnikZupy uwielbiam! Codziennie na lunch pojawia się u nas zupa pomimo tego, że wieczorem jemy jeszcze drugie danie. Zupy są zdrowe i dostarczają organizmowi sporo cennych
Dorota SmakujeZupa krem z prażonego pasternaku to pyszna zupa. Uprażony pasternak dodaje potrawie ciekawego smaku, a dodatek grzanek i chipsów z … Przeczytaj cały artykuł Artykuł <
My Blueberry Corner(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Klasyczna polska zupka, jedna z pyszniejszych zup. Kapuśniaczek gotowany na żeberkach to najlepszy przepis. Nasza ulubiona zupka, wyrazista w smaku, bardzo smaczna i
Olcia gotuje!Rosół kocham chyba jak większość z nas. Dobry rosół zazwyczaj jest gotowany na dużej ilości rożnego mięsa. I to mięso używa się najczęściej do pasztetu czy
Bernika - moj kulinarny pamietnik(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Poznaj najlepszy przepis na delikatne i soczyste kotleciki pachnące koperkiem, które stanowią świetny obiadek dla całej rodzinki. Szczerze mówię, Ze zasmakują każdemu. (adsbygoogle
Olcia gotuje!Biała kiełbasa zapiekana z cebulą i ogórkiem kiszonym to proste i pyszne danie, które świetnie komponuje się z kromką świeżego chleba lub ziemniakami. Można ją podać
Di gotuje(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kruche, soczyste i aromatyczne bitki w aksamitnym w sosie pieczarkowym. Przepis jest niezwykle prosty, a bitki są bardzo smaczne i przepełnione grzybowym aromatem
Olcia gotuje!Placuszki serowe z nadzieniem z szynki, cebulki, papryki i mozzarelli. Tym razem zamiast 9 sztuk, zrobiłam 12 mniejszych (które ostatecznie i tak wyszły dosyć duże). Placuszki
Smaki Na TalerzuMałe, delikatne zraziki w słodko kwaśnym, lekko pikantnym, śmietanowym sosie. Znakomicie komponują się z makaronem typu świderki i surówką z kapusty pekińskiej, marchewki i jabłka
Kulinarne przemysleniaTo jest przepyszne danie, które praktycznie samo się robi. Wrzucamy składniki do szybkowaru, włączamy i czekamy na efekt. Ja robiłam je z piersi kurczaka wyciągniętych z
Dorota SmakujeBarszcz chrzanowy. Barszcz chrzanowy Mój ulubiony przepis na barszcz chrzanowy - jest idealnie pyszny i pełen smaku. Podaję go zawsze z jajkami
Moja Książka Kucharska