Kawa, kawusia… Któż jej nie lubi? A w połączeniu z czekoladą i bitą śmietaną to rozkosz dla podniebienia… Jest prosta w przygotowaniu, pyszna i
Oryginalny smakPrzepis na udany dzień? Porcja pożywnego koktajlu! Najlepiej 500 ml, naprawdę działa. Wielokrotnie sprawdziłam i nic mnie tak nie pobudza do działania jak zdrowy koktajl każdego
Moja smaczna kuchniaSKŁADNIKI: 150 ml mleka roślinnego ja dałam migdałowe 1 banan 1 kiwi 1 łyżka suszonych jagód goji PRZYGOTOWANIE: Kiwi i banana obieram. Z kiwi wycinam
Gotowanie PatkiSKŁADNIKI: 150 ml kefiru 1 banan 2 gruszki 1 łyżka siemienia lnianego mielonego 1 łyżka suszonych jagód goji PRZYGOTOWANIE: Owoce obieram i kroje w mniejsze
Gotowanie PatkiSkładniki: malibu wiśniówka sok bananowy lód listki mięty i plasterki cytryny do dekoracji Przygotowanie: Do szklanek do drinków wrzucić kostki lodu, wlać po kieliszku malibu i
czarrna od kuchniPyszny, orzeźwiający koktajl, po którym nabierzecie energii i chęci do działania. Głównym składnikiem jest kiwi bogate w witaminę C, która odpowiada za naszą odporność i chroni
Czekoladowa muffinkaGorąca czekolada z chili dziś rozgrzeje moje zmarznięte paluszki, wprawiając w dobry nastrój na przekór mrozom i zimnu. Wolę nie myśleć, ile taki kubek czekolady
Obiad gotowyCałkiem zwyczajne, niezwyczajne ciasto, które zrobi każdy... a dlaczego niezwyczajne, bo takie ciasta z owocami, to moje smaki dzieciństwa... przeważnie w letnie weekendy w moim
IMPRESJA SMAKUSKŁADNIKI: 3 pomarańcze 2 grejpfruty 150 ml wody 2 łyżki siemienia lnianego mielonego 2 plastry imbiru PRZYGOTOWANIE: Owoce obieram a następnie wkładam do kubka blendera
Gotowanie PatkiJedna szklanka takiego koktajlu t o prawdziwa bomba witaminowa dla naszego organizmu i do tego jeszcze ten piękny zielony kolor ,kt ó ry zachęca nas do
Kolorowa kuchnia ElkiCzerwone buraczki zawierają mnóstwo witamin i posiadają ogromne właściwości lecznicze. Na temat ich cudownych właściwości pisze się wiele. Należy spożywać je często,najlepiej surowe,pijąc świeżo
Kolorowa kuchnia ElkiSKŁADNIKI: 200 ml mleka 1 banan 2 łyżki mielonego siemienia lnianego 2 łyżki otrąb pszennych PRZYGOTOWANIE: Wszystko blendujemy.
Gotowanie Patki750ml wódki 40% 200 g cukru 500 g liczi Liczi obieramy i usuwamy pestki, wkładamy do słoja, zasypujemy cukrem i zalewamy wódką, Potrząsamy słojem i odstawiamy
Gotowanie jest łatweSkładniki: wiśniówka jasne piwo sok jabłkowy lód mięta i cytryna do dekoracji Przygotowanie: Do wysokich szklanek wrzuci kilka kostek lodu i wlać po kieliszku wiśniówki. Uzupełnić
czarrna od kuchniNie jest tajemnicą, że nie przepadam za kawą. Z jednej strony, podobno nie jest zbyt zdrowa, a z drugiej - pobudza i jest fajnym pretekstem do umówienia
Kulinarne pyszności Molki