1 kg czerwonej kapusty 1 kg jabłek gat. Ligol Ilość owoców i warzyw pozwoli przygotować ok. 1 litr soku. Przygotowanie: Owoce i warzywa dobrze umyć, najlepiej
Pij soki wyciskanePewnie wielu z Was zdarzy się, zwłaszcza dzisiaj słyszeć w głowie tupot białych myszek . No cóż, szampan, do tego drinki lub mocniejsze trunki w większej niż
Kulinaria - potrawy z różnych stron świataNowy Rok bywa dniem, w którym modlimy się, aby nasze głowy przestały pulsować, a żołądki wróciły na swoje miejsce. A to wszystko przez huczne pożegnanie Starego
W kuchni KatieMenemen - turecka jajecznica...Paski różnokolorowej papryki.Aromatyczny sos pomidorowy.A na wierzchu jajka sadzone.Pyszna jako śniadanie, obiad czy kolacja.A dla Was jaki posiłek będzie stanowić?Zapraszam! Składniki
Gospodyni Miejska