Nie każdy lubi ostre potrawy. Jednak sos słodko – ostry to idealny dodatek do nachosów, pizzy, albo grillowanego mięsa. Bardzo często sos ten można również wykorzystać
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!ciekawością czekaliśmy na kolejne dania. Dania główne były już bardziej klasyczne: pierś z gęści z przepysznym sosem demi glace z jałowcem była przygotowana w punkt. W dodatkach romanesco, marynowane kurki i cebulka, które fajnie przełamały smak oraz trochę owocowych nut. Bardzo dobre danie z charakterem. W drugim zestawie był pieczony halibut z przegrzebkami podany z przepysznym masłem szałwiowym oraz(...)idealnie podkreślającymi jej smak dodatkami. Zdecydowanie jest to danie, na które chętnie wróciłabym do tej restauracji. Jeżeli jest w karcie poza Restaurant Week’iem to warto ją zamówić. Makaron z ośmiorniczkami mnie rozczarował, sos był za słodki, właściwie bez smaku, a ośmiorniczki przeciągnięte i ukryte w makaronie. Proste danie, które zostało źle przygotowane, czego nie spodziewałam się po takiej restauracji
Pasja Smaku