Co tu dużo mówić po prostu pyszna i efektownie wyglądająca sałatka, idealna na wszelkie imprezy, jak i na kolację. Prosta i szybka do zrobienia, bez
Cynamonowe szczęścieSałatka z kaszą kuskus, serem feta i rukolą Smacznie, zdrowo, kolorowo. Pyszna, pożywna i prosta sałatka z kaszą kuskus, która może posłużyć jako drugie śniadanie do
Blog z ApetytemSałatka grecka Smaczna, zdrowa, kolorowa i niezwykle prosta w przygotowaniu sałatka. Jest niskokaloryczna, więc szczególnie polecam ją osobą, które chcą zgubić zbędne kilogramy. Składniki sałatki są
Blog z ApetytemJeżeli macie już dość poświątecznych dań i zjedlibyście w końcu coś lżejszego, zapraszam na makaronową sałatkę owocową. Ciemny, czekoladowy makaron idealnie zgrał się tutaj z pysznymi
Smaki Na Talerzuwiecie uwielbiam słoiczkowe desery – właśnie za to, że można zabrać je ze sobą wszędzie: do szkoły, pracy albo na piknik. W słoiczkach przygotowuję zarowno lekkie, zdrowe sałatki ( takie jak pokazałam np. w Dzień Dobry TVN ), jak i słodkie desery ( czasami zdrowe, czasami mniej ;) ). Dziś mam dla Was przepis na przepyszny deser a’la Snickers – kasza jaglana połączona
Ostra na SłodkoDziś na blogu gości klasyczna sałatka jarzynowa, tym razem jednak zrobiłam ją w wersji nieco lżejszej, bo za oknem straszny upał, więc ciężki majonez wydał mi
Kulinarne przygody Gatityskładniki: (2 porcje) 500 g arbuza, bez skórki 100 g sera feta ok.14 szt. czarnych oliwek 2 garście świeżych liści szpinaku wykonanie: Arbuza i ser feta
Domowy Smak JedzeniaSAŁATKA Z GRILLOWANYM ŁOSOSIEM, RZODKIEWKĄ I OGÓRKIEM to idealny pomysł na letnią przekąskę lub kolację przy kieliszku schłodzonego białego wina. Artykuł SAŁATKA Z GRILLOWANYM ŁOSOSIEM, RZODKIEWKĄ
COOKMAGAZINEskładniki: (ok. 2 porcje) 200 g arbuza bez skórki 80-100 g sera feta świeże listki mięty wykonanie: Schłodzonego arbuza kroimy w kostkę i przy okazji
Domowy Smak JedzeniaZielona wariacja – SAŁATKA ZE SZPINAKIEM, JAJKIEM, ZIELONYM GROSZKIEM I... Artykuł SAŁATKA ZE SZPINAKIEM, JAJKIEM, ZIELONYM GROSZKIEM I FETĄ pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINE*składniki: 500 g białej kapusty 1/2 puszki fasolki czerwonej 1 czerwona cebula 1/2 puszki kukurydzy 1 marchewka 1/2 słoiczka pieczarek konserwowych 3 – 4 łyżki jogurtu
Domowy Smak JedzeniaZielona wariacja – SAŁATKA ZE SZPINAKIEM, JAJKIEM, ZIELONYM GROSZKIEM I... Artykuł SAŁATKA ZE SZPINAKIEM, JAJKIEM, ZIELONYM GROSZKIEM I FETĄ pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEKARMELIZOWANA BRUKSELKA Z DYNIĄ, orzeszkami pekan i suszoną żurawiną to... Artykuł Karmelizowana brukselka z dynią pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINENie wyobrażam sobie obiadu bez kolorowego, zdrowego dodatku. Dziś polecam Wam kolorową sałatkę obiadową (z kukurydzą i papryką). Kilka zdrowych składników, chwila krojenia, mieszania i
Słodkie okruszkis kładniki: 2 pomarańcze 1 garść winogron 1 brzoskwinia 100 g świeżych liści roszponki wykonanie: Listki roszponki myjemy, osuszamy i układamy na półmisku. Pomarańcze obieramy z
Domowy Smak Jedzenia