Mielone inaczej ;) 221Kolejny tydzień czas zacząć, kolejny poniedziałek już prawie za nam, ufff! to dobrze, bo jak zwykle z rana miałam ochotę pozabijać ludzi stających mi na drodze
Zdrowo i dietetycznie. Moja rzeczywistość
Odchudzone leczo plus recenzja dzikiego ryżu 264Już jakiś czas temu dostałam do testowania paczkę produktów ze strony Przysmaki.pl. Nadszedł czas na kolejną recenzję, tym razem DZIKIEGO RYŻU . Dziki ryż, zwany również
Zdrowo i dietetycznie. Moja rzeczywistość
Sałatka Cezar 232My Blueberry Corner by "jagodzianka" Bardzo popularna sałatka, do skosztowania w wielu restauracjach. Podobno twórcą tej sałatki był Caesar Cardini, kucharz pochodzący z Włoch, który …
My Blueberry Corner
Makaron po kantońsku 396My Blueberry Corner by "jagodzianka" Szybka potrawa w chińskim stylu. Lubię od czasu do czasu pozwolić sobie na danie, przy którym się zbytnio nie napracuję. …
My Blueberry Corner
Sajgonki 353My Blueberry Corner by "jagodzianka" Sajgonki to taki wschodni fast food. Pierwszy raz usmażyłam sajgonki gdzieś na początku lat 90-tych. Wtedy pojawił się w sklepach
My Blueberry Corner
Skrzydełka w słodko- pikantnej marynacie 511Wpis pochodzi z www.mgotuje.pl Przepis na najlepsze skrzydełka! W marynacie z miodu, ostrej papryki, ketchupu i sosu sojowego. W smaku są
Marta Gotuje
Szaszłyki z piersi kurczaka w jogurtowej marynacie 272Grilla czas zacząć! Chociaż pogoda na weekend majowy jest średnia, grilla zrobiliśmy w domu ...elektrycznego ;-) Czytaj więcej »
Ana Mari's world
Kapłon na dziko 229Kapłon to wykastrowany młody kogut. Zabieg ten wykonuje się w wieku sześciu tygodni. Poprzez kastrację następuje zwolnienie przemiany materii i ptak znacznie przybiera na wadze a
królestwo garów
Zielone tajskie curry z kurczakiem i tofu 277Sponsorem tego tygodnia jest… nie jedna literka, a całe słowo. CURRY. Dokładnie tajskie zielone. A jeszcze dokładniej, ze świeżo kręconej domowej, zielonej pasty curry. Zaczęło
slodkokwasnapl
Potrawka warzywna na kiełbasie w dwóch wariantach czyly pierwsze samodzielne leczo 178Kiedyś wspominałam, że nie robię leczo bo mi nie warto - dla siebie samej. Do tej pory bazowałam na leczo Mamy bądź Teściowej. Ostatnio kiedy je jedliśmy
Kuchnia po mojemu