Mhhhh na samo wspomnienie tej sałaty sie rozpływam. Czy można chcieć czegoś więcej -sałatkę można podać na śniadanie, obiad i kolację. Wspaniale pasuje na każdą okazję zarówno na grilla jak i bardziej oficjalne okazje. Przygotuje ją każdy nawet kucharz amator. Tak więc do dzieła! Do przygotowania 2 porcji sałaty potrzebujemy: – 3 łyżki komosy ryżowej (u mnie czerwona) – pomidorki
Szybko Tanio SmacznieDzisiaj będzie na szybko – taka propozycja na kolację lub do zabrania jako lunch do pracy. Mi przypadła ona bardzo do gustu, szczególnie dobrze smakuje „wymiąchana” na drugi dzień. Do przygotowania sałatki potrzebujemy: 1 filiżanka bulguru (przed ugotowaniem) 1 burak upieczony w folii w piekarniku ser kozi (wg uznania) oliwa z oliwek sok z cytryny 2 łyżeczki gęstej
Szybko Tanio Smacznie