Brukselka to bardzo kontrowersyjne warzywo. Od zawsze istniały dwa skrajne obozy smakoszy - tych, którzy brukselkę uwielbiają i tych, którzy nie znoszą jej smaku. Warto jest jednak
COOKMAGAZINEBrukselka to bardzo kontrowersyjne warzywo. Od zawsze istniały dwa skrajne obozy smakoszy - tych, którzy brukselkę uwielbiają i tych, którzy nie znoszą jej smaku. Warto jest jednak
COOKMAGAZINEZ kilku składników łatwo jest wyczarować przepyszne i odżywcze śniadanie. Wrzucajcie do środka co Wam w duszy gra lub inspirujcie się moim pomysłem. Szybko się je
Moje Małe CzarowaniePrzepis na to danie z kuchni bułgarskiej pochodzi z książki "500 potraw z ziemniaków". Danie jest bardzo pożywne, smakowite i idealne na zimowe wieczory
Moje Małe CzarowanieTradycyjne gołąbki podane w formie zapiekanki. To pyszny i prosty sposób na przygotowanie tego popularnego dania. Artykuł Zapiekanka gołąbkowa pochodzi z serwisu Pieprzyć z fantazją .
Pieprzyć z FantazjąKażdy z nas ma smaki, które pamięta z dzieciństwa lub takie, które idealnym smakiem utkwiły mu w pamięci i nie chcą z niej uciec.
ChilliJemyCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuDelikatna, pikantna i smaczna rolada ze schabu z pieczarkami i kolorowym pieprzem. Czas przygotowania : 90 minut Ilość porcji: 4-6 osób Trudność przygotowania: średnie Cena
karolgotujeSzkszuka to danie kuchni Izraela i pyszne jest zarówno na śniadanie, obiad czy kolację. W zależności co do niej dodamy takim smakiem się cieszymy. Najważniejsze są
Moje Małe CzarowaniePierogi z mięsa mielonego to prosty przepis na szybki obiad. Czas przygotowania: 40 minut Ilość porcji: 2-4osób Trudność przygotowania: średnie Cena: przystępna
karolgotujeParę miesięcy temu chciałam wrzucić ten przepis, ale kanapki tak szybko zostały zjedzone, że nie zdążyłam. Dziś mam w końcu okazję to nadrobić, bo przepis
KardamonovyMój pierwszy przepis z ciastem francuskim, nie wiem właściwie czemu dopiero teraz. Na pierwszy strzał poszła tarta z kiełbasą i brukselką. Jak wszystkim wiadomo, ciasto francuskie
KardamonovyBrukselkę albo się lubi albo nie. Tak, wiem, odkrywcze. My i ja (my) należymy do tej pierwszej grupy, nawet chyba kiedyś Wam pisałam, że zawsze prowadzimy
KardamonovyNo i mnie pozamiatało. Choruję rzadko, ale najczęściej wtedy, kiedy nie powinnam. Prócz tego, że nie chciało mi się jeść ani gotować, przepadł mi rajd Śląska
KardamonovyCzyszczenie zamrażalnika, dlatego wyszło trochę dziwnie. Dziwnie, ale smacznie. Ze składnikami możecie kombinować, wiadomo. U mnie stanęło na mieszance chińskiej i piersi z kurczaka. Miałam też
Kardamonovy