Dzisiaj przepis z tego, co znalazłam u siebie w domu. Miałam ochotę na coś słodkiego, więc w czym problem? Wystarczy połączyć kilka składników, wstawić do lodówki
Be Fit Be StrongSzukasz pysznego pomysłu na śniadanie? Proponuję jaglankę w wersji pieczonej... z bananami, kawałkami gorzkiej czekolady oraz orzechami laskowymi. Przygotowana na mleku krowim, ale równie dobrze pasuje
Kuchnia MagdaLenyMurzynek babci Ireny jest pyszny, wilgotny i pełen smaku. Przepis dostałam od Marty – przyjaciółki rodziny. Ten murzynek od pokoleń … Przeczytaj cały artykuł Artykuł <span
My Blueberry CornerNie pytajcie skąd to dziwne połączenie ;) Po prostu staram się zaspokoić nietypowe zachcianki mojego dziecka. Jeśli szukacie prostego i ekspresowego pomysłu na podwieczorek, to zachęcam do
Mienta blog[Głosów: 5 Average: 5/5] składniki: 700 ml mleka 2 budynie waniliowe (po 40 g) 65 g cukru 200 g masła herbatników kakaowych
Domowy Smak JedzeniaPrzygotowanie w domu chleba tostowego jest łatwiejsze niż myślisz. Ten pyszny biały chleb jest miękki, puszysty i ma ładną złotą skórkę. Do wypieku
Tajemnice SmakuBardzo dobre, wilgotne i długo świeże. Co najważniejsze niezwykle proste w wykonaniu. Mój wnuczek był zachwycony i my również. Wykonanie ciasta – do blendera wrzucić połamane
Kuchnia PokoleńBardzo proste i szybkie ciasto. Dosłownie kilka produktów, gdzie prawdopodobnie większość masz w domu. Bardzo rzadko daje takie propozycje biała mąka i bita śmietana… ale
Apetyt na ZielonePijane morele to pyszne ciasto na każdą okazję. Jest to ciasto na biszkopcie z dodatkiem masy budyniowej, białej czekolady i suszonych moreli namoczonych w alkoholu. Ciasto
Pieprzyć z FantazjąBy ukoić nasz stres, zdenerwowanie, zaniepokojenie obecną sytuacją w kraju wychodzę Wam naprzeciw z rewelacyjnym przepisem na ciasteczka brownie. Chrupiące z zewnątrz, delikatne i miękkie w
Be Fit Be StrongLambada to bardzo orzeźwiające i uzależniające ciasto. Sprawdzi się na imprezę rodzinną, święta ale też jako weekendowe ciasto. Z czystym sumieniem go polecam bo
Niespełnione zdolności kulinarne