Ciasto jest pyszne! Wilgotne, puszyste, słodkie, o wyraźnym bananowym smaku delikatnie przełamanym soczystymi jagodami. Na dowód tego, że jest naprawdę bardzo dobre powiem
Rozpustne gotowanieDzisiaj zapraszam Was na kruche ciasto z brzoskwiniami. Jego spód i wierzch stanowi kruszonka, co sprawia, że ciasto jest kruche, wręcz chrupiące, do
Rozpustne gotowaniePyszny, soczysty, delikatny sernik z dodatkiem malin ukrytych pod lekką budyniową pianką. Jest wyjątkowy!!! Piekłam go zazwyczaj z brzoskwiniami, ale dopiero dodatek malin
Rozpustne gotowanieTo już chyba ostatni serniczek na zimno tego lata. Za to chyba najlepszy! Pyszna, kremowa masa serowa o smaku owoców leśnych, urozmaicona zatopionymi
Rozpustne gotowaniePyszne gofry, chrupiące z zewnątrz i miękkie w środku. Nasze ulubione. Polecam ;) Składniki na gofry biszkoptowe 3 jajka szczypta soli 2
Rozpustne gotowaniePyszne, rozpływające się w ustach rogaliki półfrancuskie, delikatnie oprószone cukrem pudrem są tak wyśmienite, że zniknęły w tempie błyskawicznym. Wyjątkowo proste do przygotowania
Rozpustne gotowanieJesień coraz bardziej daje o sobie znać. Zimne noce, coraz krótsze dni i deszczowa pogoda nie nastrajają mnie pozytywnie :( By poprawić sobie humor idę
Rozpustne gotowanieMięciutkie, puszyste, delikatne ciasto z soczystymi jabłkami, rodzynkami i cynamonem. Pycha!!! W sam raz na podwieczorek w zimne, deszczowe, jesienne popołudnia, lub na
Rozpustne gotowanieDziś zapraszam Was na jedno z moich ulubionych ciast ze śliwkami. Pyszne, kruche ciasto skrywające intensywnie śliwkowe nadzienie. Jest tak smaczne, że znika
Rozpustne gotowanieDzisiaj zapraszam Was na pyszne, jesienne ciacho. Jest to ciasto miodowe, przełożone pysznym kremem budyniowo-jabłkowym. Jak dla mnie, rewelacja! Polecam!!! Składniki na
Rozpustne gotowanieJest to banalne w przygotowaniu, przepyszne ciasto. Banalne, bo robione z herbatników, gotowej masy kajmakowej z puszki i gotowego kremu z torebki. Idealne
Rozpustne gotowanieDziś na przywitanie jesieni przygotowałam pyszny milkshake z bananami i lodami czekoladowymi. Trochę przewrotnie, ale zatęskniłam za latem i chciałam się poczuć jak
Rozpustne gotowanieDziś przedstawiam Wam najlepszy tort czekoladowy jaki zrobiłam. Pyszny, puszysty czekoladowy biszkopt przełożony czekoladową masą i kremową bitą śmietaną. Ja dodatkowo tort ozdobiłam
Rozpustne gotowanieWiecie, że dziś minął rok od mojego pierwszego posta zamieszczonego na blogu? Jak ten czas szybko leci! Przede wszystkim chcę Wam wszystkim
Rozpustne gotowaniePyszne kruche ciasteczka o aromatycznym, zniewalającym zapachu cynamonu. W sam raz na jesienne popołudnie ;) Składniki na kruche ślimaczki z cynamonem na 20 sztuk 240 g
Rozpustne gotowanie