Dzisiaj polecam przepis na pyszne kotlety ryżowe z kurczakiem. Ich przygotowanie zajmuje zaledwie kilkanaście minut. Kotlety podałam z sosem słodko- kwaśnym. SKŁADNIKI: 1 torebka ryżu
Tradycyjna kuchnia KasiSkładniki: szynka wieprzowa 1 kg, mąka pszenna 4 łyżki, olej rzepakowy 1/4 szklanki, kucharek 2 łyżeczki, papryka słodka mielona 1 łyżka, czosnek granulowany 2 łyżeczki, cebula
W Mojej Kuchni LubięNa dzisiejszy obiad polecam pyszne pieczone udka zawinięte w plastry boczku. Potrawa jest szybka i łatwa do przygotowania. Udka możemy podać z frytkami i surówką.
Tradycyjna kuchnia KasiGjuwecz jest to potrawa bułgarska, coś jak nasz gulasz tyle tylko, że więcej warzyw. Najlepiej piec w glinianych naczyniach w piekarniku, ale można tak jak ja
Kuchnia PokoleńPewnie tak jak ja większość z Was lubi smak dipu tzatziki. Wykorzystałam gotową mieszankę przypraw do zamarynowania mięsa. Filet marynowany nabrał nie tylko smaku przyprawy
Smaki EwyNajlepsze KOTLETY MIELONE to te według klasycznej receptury, przekazywanej często... Artykuł KOTLETY MIELONE pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEWszystkiemu winna. Temu, że smaczna. Temu, że zdrowa. I tak ogólnie, bo z dodatkiem wina – bardziej winna być nie może :) Aby kapusta była winna idealnie
KucharzycaKolorowe i wyśmienicie smakujące kotleciki, które można jeść na ciepło i na zimno. W mig znikają z talerza ;) Są szybkie i bardzo proste w przygotowaniu
Tagebuch po polskuKotlety mielone z dodatkiem świeżych ziół i podprażonej cebuli z czosnkiem, to idealna propozycja na wiosenny obiad. Są delikatne, soczyste i bardzo aromatyczne, po
Smaczne ZdroweNa dzisiejszy obiad polecam pyszny gulasz z groszkiem i marchewką. Warto go przygotować, bo jest przepyszny. SKŁADNIKI: 600g karkówki bez kości, 3 szklanki wody. 1 marchewka
Tradycyjna kuchnia KasiDziś zapraszam na bardzo prosty i bardzo smaczny przepis na pieczone podudzia z indyka. Indyk to chyba moje ulubione mięso, zwłaszcza ciemna jego część. Odpowiednio przygotowany
Kuchnia z widokiem na ogródWe wtorkowe przedpołudnie zapraszam na pyszną pieczoną łopatkę. Do jej przygotowania możecie użyć dowolnych ulubionych warzyw. Polecam!!! SKŁADNIKI: 1 kg łopatki wieprzowej bez kości, 2 pieczarki
Tradycyjna kuchnia KasiTradycyjna kuchnia jemeńska jest bardzo prosta a jej potrawy przygotowywane zawsze ze świeżych składników. Kuchnia jemeńska uważana jest za bardzo zdrową i bogatą w składniki odżywcze
Moje Małe CzarowaniePołączenie pieczarek, sera żółtego i fileta z kurczaka pewnie każdy zna ;) Ja dziś proponuję nietypową roladę, która smakuje wyśmienicie. Nie należy do kategorii dietetyczne, ale jakże
Tagebuch po polskuSkładniki: szynka wieprzowa 1 kg, mąka pszenna 4 łyżki, pieprz czarny mielony 1 łyżeczka, kucharek 1 łyżka, cebula 2 sztuki, warzywa mrożone 1 opakowanie/węgierski zestaw
W Mojej Kuchni Lubię