Dzisiejszy wpis będzie miał charakter trochę edukacyjny, gdyż chciałabym dzisiaj pokazać wam że nie taki cukier straszny jak go malują. We współczesnym świecie pogoń za bycie Fit urosło do takiej rangi, że tradycyjne i niegdyś powszechnie wykorzystywane produkty bywają zastępowane dziwnymi i przeważnie niebotycznie drogimi produktami. Sprawa też dotyczy jednego z podstawowych składników czyli cukru. Sam cukier pewnie(...)Banany obieramy, odcinamy końcówkę z gniazdami nasiennymi i blendujemy na gładką masę. Wbijamy jajko dodajemy cynamon oraz mąkę gryczaną. 2. Całość mieszamy na dość gęste i spójne ciasto. Rozgrzewamy niewielką ilość tłuszczu na patelni. Wylewamy łyżką ciasto tworząc niewielki okręgi. Smażymy po 2 minuty z każdej strony na nie wielkim ogniu, Zdejmujemy i osączamy z nadmiaru tłuszczu
vaniliowoczekoladowaZdecydowanie miałam problem z nazwą posta, bo gdybym miała wymienić wszystkie istotne składniki, to nazwa musiałaby brzmieć: Pełnoziarniste orkiszowe naleśniki z mięsem mielonym, kaszą, pieczonymi burakami
Passions hobbies lifeCiasteczka z daktylami i wiórkami kokosowymi to pyszny i zdrowy deser, który jest odpowiedni zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Ciasteczka są bezglutenowe i bez
Kuchcik gotujeWiosną lubimy na pierwsze lub drugie śniadanie robić koktajle. Dlaczego? Są szybkie do zrobienia, sycące i zdrowe Mąż je tak uwielbia, że ma w pracy blender
Mieszam w Garnkuhttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis z blogu: FLOW Mummy . Ciastka są po prostu rewelacyjne i jak trafiłam na ten przepis od razu przystąpiłam do
Di gotujePonieważ ostatnio blogiem rządzą ciacha pod różnymi postaciami, dzisiaj pora na coś zdrowego. Proponujemy jesienną surówkę z kapusty pekińskiej. Czemu jesienna? Bo dodałam do niej antonówek
Mieszam w GarnkuDrożdżowe racuchy to nasza propozycja słodkości na karnawał. Racuchy robi się bardzo szybko i ten przepis nie wymaga wyrabiania ciasta. Ciasto wymieszacie przy pomocy łyżki. Szybkie
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Tym razem coś dla tych, którzy tęsknią za pieczywem, ale nie lubią tego z łupinami lub z mąką kokosową. Delikatny i puszysty BIAŁY CHLEB zrobiłam w
Ola la LCHFBurrito meksykańskie, te które znamy i lubimy, jest inspirowane nie tyle kuchnią Meksyku, a kuchnią teksańską (tzw. Tex-Mex), która powstała z połączenia tradycji
A to pestkaMam swój niejednokrotnie sprawdzony przepis na gofry idealne - klik , z którego skorzystało już mnóstwo osób. (Znajdziecie w nim także wskazówki do uzyskania najlepszych gofrów.) Są najlepsze
Di gotujeKeto pizza na spodzie z kalafiora Danie z sentymentem Jednym z dań, których brakuje mi najbardziej odkąd jestem na diecie bezzbożowej jest pizza. Nie pamiętam już
Modern Cave GirlNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Kuchnia Bon AppetitCała szklanka zdrowego i to fajne uczucie, że zrobiło się dobrze organizmowi. Jest tak gorąco, że nie mam ochoty ani na jedzenie, ani na robienie czegokolwiek
Blondynka GotujeDzisiaj przeszłam samą siebie. Wczoraj poszłam spać bardzo późno, a musiałam wstać o 6, by zdążyć na poranny wykład.. Niestety wykład tak bardzo mnie zmulił
Be Fit Be StrongCiasteczka czekoladowe w zdrowszej wersji... wegańskie i bez glutenu. Wykonane są z mąki gryczanej, która posiada liczne właściwości zdrowotne, a słodzone ekologicznym cukrem kokosowym, który
Kuchnia MagdaLenyCiasteczka czekoladowe w zdrowszej wersji... wegańskie i bez glutenu. Wykonane są z mąki gryczanej, która posiada liczne właściwości zdrowotne, a słodzone ekologicznym cukrem kokosowym, który
Kuchnia MagdaLeny