Lekkie i orzeźwiające ciasto będzie idealnym deserem nie tylko podczas upałów. Do ciasta można użyć gotowych, okrągłych biszkopcików zamiast pieczonego ciasta. Jeśli do masy
Smakołyki AsiDeser tiramisu z kiwi w szklankach. Tiramisu w szklance – sprytny sposób na serwowanie pojedynczych porcji klasycznego włoskiego deseru . Ta wersja tiramisu serwowana jest w przezroczystej szklance
Zdrowy Styl JoannyPascha wielkanocna. Deser wielkanocny. Spraw by Wielkanoc była jeszcze bardziej urocza i smaczniejsza dzięki temu pysznemu deserowi . Wspaniałe połączenie twarogu , żółtek jaj, suszonych owoców i orzechów
Zdrowy Styl JoannyCiasto Euforia to niesamowity deser, który nie wymaga pieczenia. Składa się z kilku prostych składników, które w połączeniu ze sobą smakują obłędnie. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push
Przepiski.plKulki mocy z jagodami goji. Te wegańskie kuleczki z jagodami goji, kawałkami orzechów nerkowca, migdałów z pestkami dyni i słonecznika oraz nasionami chia , z kawałkami suszonych
Zdrowy Styl JoannyKasiu- tiramisu mi się chce A mi mamo, oreo A może to połączymy? I tak z rozmów matki z córką powstało obłędnie pyszne ciacho Co nam
LatosiowydomCiasto czeska wiśnia to bardzo smaczny wiśniowy deser, który nie wymaga pieczenia. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do ulubionej kawy, kiedy najdzie nas ochota na
Alle Dobre!Składniki: 250 g herbatników 120 g masła 300 g masła orzechowego 300 ml śmietany kremówki 2 łyżki cukru pudru 4 łyżki dżemu truskawkowego sok z cytryny
czarrna od kuchniCiasto Rozchodniaczek, bo tak zostało nazwane przez moją rodzinkę, to bardzo smaczny deser, który nie wymaga pieczenia. Można je przygotować w bardzo łatwy sposób, z
Alle Dobre!zawinięte w wafle są prostsze i szybsze w wykonaniu, a w smaku w ogóle nie odbiegają od tych tradycyjnych, zawijanych w naleśnikach. Jakby nie patrzeć wafle powstają przecież z ciasta a’la naleśnikowego, więc jest to świetna opcja na oszczędzenie sobie trochę czasu w przedświątecznym popłochu Składniki: 1 opakowanie dużych kwadratowych wafli – 5 sztuk olej(...)szczyptę soli mieszamy razem, tworząc gęste ciasto *** *** Krokiety panierujemy najpierw w cieście, a następnie w bułce tartej *** *** Smażymy na rozgrzanym oleju, na złoty kolor *** *** Po usmażeniu układamy na ręczniku papierowym w celu odsączenia z nadmiaru tłuszczu *** *** SMACZNEGO *** POLECAM TAKŻE: Top 10 najlepszych ciast na przyjęcie! KLIKNIJ TUTAJ CIASTA BEZ PIECZENIA – NAJLEPSZE PRZEPISY KLIKNIJ TUTAJ IMPREZOWE
Blog z Apetytem