Dziś dla odmiany coś bardzo prostego, delikatnego, puszystego i leciutkiego. To ciasto zachwyci zarówno dużych jak i małych amatorów słodkości. Delikatne ciasto biszkoptowe na bazie
Cynamonowe szczęścieCiasto brzoskwiniowe z galaretką i śmietaną, to pyszny klasyk, który zawsze się sprawdzi. Połączenie czekoladowego biszkoptu z galaretką z brzoskwiniami i śmietaną tworzy pyszne i zarazem
Passions hobbies lifeCiasto musowe - rewelacyjne, puszyste i uzależniające już od pierwszej łyżeczki. Przygotowane na cieście mocno czekoladowym a'la brownie, z lekkim musem o smaku orzecha laskowego z
Kuchnia MagdaLenyCiasto musowe - rewelacyjne, puszyste i uzależniające już od pierwszej łyżeczki. Przygotowane na cieście mocno czekoladowym a'la brownie, z lekkim musem o smaku orzecha laskowego z
Kuchnia MagdaLenyJakiś czas temu jedna z Czytelniczek bloga napisała, że ciasto na coca-coli jej nie wyrosło. Zrobiłam je, by sprawdzić czy przepis jest w porządku, a
Smaki Na TalerzuCiasto Lion to ciasto bez pieczenia inspirowane popularnymi batonikami Lion. Ciasto przygotowane na bazie delikatnego puszystego serka mascarpone oraz masy krówkowej. Oczywiście podstawowym składnikiem będą batoniki
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!#współpraca barterowa SDM Wieluń Świąteczny sernik powinien być wyjątkowy i taki dziś chcę Wam zaproponować. Ten sernik to idealna propozycja na świąteczny stół - korzenny ciasteczkowy
Cynamonowe szczęścieDawno nie było ciasta z kremem , zatem oto takie ciasto proste i pyszne, prawie jak tort . Tym razem biszkopt jest kawowy , ale delikatnie i krem kajmakowy
Kawa z mlekiemShare Pinterest Print Dzisiaj przysmak, który każdy zna – PTYSIE! Idealne na każdą okazję. Leciutkie i pyszne. Wypełnione po brzegi kremem i świeżymi owocami… Zrobiłam
Oryginalny smakCiasto Czarnuszek z oreo to bardzo prosty do zrobienia wypiek, który smakuje bardzo dobrze i wygląda interesująco. Takie czarno-białe ciasto z pewnością przyciąga wzrok i
e-PrzepisyKulinarneCiasto Pana Obrażalskiego to przepyszny smakołyk bez pieczenia, który przygotujecie błyskawicznie, a jeszcze szybciej zniknie ze stołu. Jest tak smaczny, że nie można przestać go jeść
e-PrzepisyKulinarne