https://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Kuleczki są przepyszne i idealnie nadają się na słodką przekąskę. Dla urozmaicenia kulek - w
Di gotujehttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Poduszeczki smakują wyśmienicie i doskonale nadają się na samodzielną przekąskę oraz jako przystawka do większych posiłków
Di gotujeNasiona chia stają się w Polsce coraz bardziej popularne ze względu na swoje wyjątkowe wartości odżywcze i właściwości zdrowotne. Od dawno miałam ochotę spróbować tych małych
Symfonia smakowaEklerki to taki deser, który kojarzy mi się z dzieciństwem i ukochaną babcią! Zawsze w sobotę wysyłała mnie do pobliskiego sklepu, gdzie była dostawa świeżutkich eklerek
Ostra na SłodkoDziś Kochani mam dla Was świetny przepis na cudowne rogale z ciasta półfrancuskiego. Croissanty te mają chrupiący wierzch i mięciutki, drożdżowy środek, nadziane
Rozpustne gotowanieJuż dawno nie było przepisu na coś typowo białkowego więc proszę bardzo :) Składniki (7 sztuk/ jedno ciastko około 40 kcal/ 7g białka/ 1,3g wegli/ 0,7g tłuszczu/) białko z jednego jajka 50g odtłuszczonej mąki migdałowej 30g odżywki białkowej KULTURYSTA 85% Whey Protein 20g syropu VITAFIBER około łyżka wody (tak żeby ciasto się ładnie skleiło) Sposób
Zdrowo i dietetycznie. Moja rzeczywistośćPiękne, malutkie słodkości polecają się do popołudniowej kawki <3 Składniki: Babeczki: 85 g masła 180 g cukru 1 duże jajko 1 łyżka kakao barwnik
Malinowo w kuchniBISCOTTI Z PISTACJAMI I RODZYNKAMI to wariacja na temat pysznych,... Artykuł BISCOTTI Z PISTACJAMI I RODZYNKAMI pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINESkładniki: 1 szklanka mąki pełnoziarnistej żytniej 1 szklanka mąki tortowej 1/4 - 1/2 szklanki cukru 1 łyżeczka proszku do pieczenia 1 łyżeczka sody 2 jajka
Prosto i Smacznie z AnetąNo to dziś znowu smaki dzieciństwa , tym razem z inną masą. Wafle wyszły jakby soczyste,uwielbiam je i moja rodzina też. Składniki: andruty 5 szt
Różowa kuchniaTe wyjątkowo mięciutkie drożdżowe ciasteczka swoją delikatność zawdzięczają smalcowi, który często jest wykorzystywany w tradycyjnych podkarpackich wypiekach. Marmolady różanej natomiast reklamować nie będę, bo chyba każdy
Trzeci talerzNo to dziś nie piekę mimo to powstanie coś słodkiego na jeden ząb jak to mówi moja córka.Maleństwa przepyszne i na jeden kęs:) Składniki
Różowa kuchniaProsta przepyszna przekąska, tak nazwał mąż te wafelki.Zadowolony, że mu zrobiłam smaki dzieciństwa. Składniki: 5 andrutów mleko w proszku 1 szklanka mleko płynne pół szklanki czekolada
Różowa kuchniaPięć tygodni temu zagniataliśmy ciasto na pierniki dojrzewające, a dziś pora by je upiec :-) Zgodnie z obietnicą, nie będę piekła dużego piernika, ale małe serduszka oblane
Czary - gary w kuchniNo i po świętach... Tyle, że w końcu zima sobie przypomniała, że to na nią pora, a tego akurat nie lubię :-( mam nadzieję, że do Trzech
Czary - gary w kuchni