Przepis na farsz z białej kiełbasy dostałam od sąsiadki. Ona jednak przygotowywała tradycyjne pierogi, ja natomiast postanowiłam użyć ich w mini pierożkach (uszkach) do barszczu. Przy
Tradycyjna KuchniaTe ciasteczka są zdrowe, pyszne i zdecydowanie je polecam po treningu gdyż zwracają utraconą energię. Ciastka robi się szybo i są bardzo pomocne w walce ze
Moje Małe CzarowanieJeśli w codziennej bieganinie brakuje Wam czasu na pełnowartościowy posiłek pora na chwilę się zatrzymać i szybko coś zmienić. Pomoże Wam w tym kurs gotowania prowadzony
COOKMAGAZINEWegetariańskie, warzywne KOTLECIKI Z KOMOSY RYŻOWEJ Z TARTYMI BURACZKAMI i... Artykuł Kotleciki z komosy ryżowej z tartymi buraczkami pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPierś z gęsi piekłam pierwszy raz i okazała się wielkim sukcesem. Nie pamiętam kiedy jakieś danie tak pozytywnie mnie zaskoczyło. Jak już kiedyś pisałam moja rodzina
Codziennik KuchennyBuraczki uwielbiam od zawsze ale w kompozycji z mlekiem kokosowym zrobiłam po raz pierwszy ale zapewniam że nie ostatni. Są pyszne, aromatyczne, chrupiące i można ich
Moje Małe CzarowanieMy Blueberry Corner by "jagodzianka" Inspiracją do przygotowania przepisu na barszcz, był jeden z odcinków „Kuchennych Rewolucji”. To tam podejrzałam jak Magda Gessler zmieszała bulion, …
My Blueberry Cornero Zupa z botwinki z fasolką Składniki: garstka drobnej fasolki 3-4 ziemniaki pęczek botwinki 1 marchewka łyżeczka octu skrzydełko z indyka
Aromatyczne PodróżeDo wykonania tego znakomitego pesto będzie potrzebna natka marchewki. Natkę marchewki przeważnie wyrzucamy, ja też do niedawna wyrzucałam ale ma ona w sobie za dużo dobrych
Moje Małe CzarowanieBotwinka w ten sposób podana jest bardzo treściwym daniem i do tego pysznym. Botwinkę uwielbiam na różne sposoby np. z mleczkiem kokosowym ale z soczewicą mnie
Moje Małe CzarowanieHej hej, witajcie w naszej polowej kuchni! Machamy do Was z zielonych ostępów i zapraszamy na pyszności wprost z naszej rozgrzanej do czerwoności gofrownicy! Jedyne, czego
WiszniówkaPublikowałam niedawno przepis na podobną surówkę, bazującą na czerwonej kapuście i jabłku. Jest to na tyle zgrany duet, że dziś również oparłam na nim swoje danie
Kasia SarnaPołączenie buraczków z cukinią okazało się trafem w dziesiątkę! Składniki: 1 kg buraczków ćwikłowych 1 średnia młoda cukinia 3 ząbki czosnku 5 ziarenek pieprzu Składniki
Tradycyjna Kuchnia