W ten sposób zrobiony makaron jest fantastyczny , gdy podamy go z przepysznym naszym ulubionym sosem.Ja go podałam z sosem z botwinki , kremowym i świetnie pasującym
Kocurkowe rozmyślania w kuchni AnielkiSKŁADNIKI: 0,5kg kapusty 6,5 szkl. bulionu 2 młode marchewki 4 ziemniaki 1 duża cebula 300 g pomidorów 3 łyżki oleju sól pieprz pół łyżeczki
Dziś Ja gotujeWYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 45 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 7 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 4-7 Składniki na krem: 8 średnich ziemniaków, średnia marchewka, mały por
JejKuchniaSKŁADNIKI: 500g dyni (waga po obraniu) 280g ziemniaków 20g masła lub margaryny 1 duża cebula 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka kurkumy 1 łyżeczka imbiru 2 pomidory
Dziś Ja gotujeNormal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style
R'n'G KitchenCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuZapraszam na przepis na pyszny bogracz z polskim akcentem, czyli ogórkiem kiszonym. A po przepisie zajrzyjcie na fotki z moich ukochanych Bieszczadów :) Składniki: 70 dag mięsa
Kuchnia domowa AniJak głosi stara maksyma: niech pożywienie stanie się naszym lekarstwem. Ten bulion właśnie nim jest :). Składniki; 3-4 marchewki oczyszczone i przekrojone 1 por oczyszczony i
Anioły w kuchniSkładniki: 1 litr wywaru warzywnego, 0,5 kg ogórków kiszonych, 1 marchewka, kilka ziemniaków, łyżeczka posiekanego koperku, pieprz Przygotowanie: Ogórki obieramy ze skóry i ścieramy na
Lena GotujeSezon na dynie trwa. Pogoda za oknem nie rozpieszcza - zimno, ciemno, ponuro i deszczowo. Gorący, rozgrzewający, złocisty krem z dyni jest idealny na te porę roku
Lena GotujeAromatyczna, słodko - pikantna. Najlepiej smakuje podana z łyżką śmietany i mini sucharkami. Składniki: 1 udo z kurczaka, 1 kostka rosołowa, 3 średniej wielkości marchewki, duża czerwona
Lena GotujeBardzo prosta i szybka zupka :) Można ja podawać z grzankami albo z groszkiem ptysiowym :) SKŁADNIKI: 1l. wody 1 kostka rosołowa 1 brokuł 2-3 ziemniaki 2
Dziś Ja gotujePora na kalafiora. Warzywo, które najprawdopodobniej zawdzięczamy królowej Bonie. Jest bogate w witaminy i sole mineralne. Kalafiora można jeść zarówno poddanego obróbce cieplnej, jak i surowego
PichceniomaniaBardzo lekki, dietetyczny krem –chłodnik z cieciorki i serka śmietankowego z dodatkiem mięty, który przygotujecie w pięć minut. Idealny na lato i dla tych, kt órzy
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaPóki młoda kapusta w ogródku żal z jej dobrodziejstw nie korzystać, zawiera wiele cennych składników mineralnych w tym magnezu, potasu, cynku, kwasu foliowego i witamin
Wanilia i Kardamon