Składniki (na 1 porcję) - cebula (ok. 70 g), - pół pora (ok. 60 g), - ząbek czosnku, - łyżeczka oleju rzepakowego (ok. 5 g), - marchew (ok. 105 g), - pietruszka
Zdrowe odżywianie w pięciu smakachZawsze, gdy lato ma się już dobrze, czyli skwar powoli robi się nieznośny, u nas na stole pojawia się on: chłodnik. Pyszny, fioletowo-różowy, pachnący świeżymi
Marder&Marder ManufactureNormal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style
R'n'G KitchenRobi się coraz cieplej, warto więc zaopatrzyć się w kilka... Artykuł CHŁODNIK Z AWOKADO, OGÓRKIEM I MIĘTĄ pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINELekka, aromatyczna zupka. Pyszne kurki, które uwielbiam i dobra rybka. Czego chcieć więcej? Robiąc rosół na niedzielę, to może być idealna propozycja na poniedziałkową pomidorową, szczególnie
Karczma HonoriettyCóż lepszego na letni obiad niż chłodnik? Kiedy słońce przygrzewa i nie za bardzo chce się jeść, chłodniki są idealne. Lekkie, pożywne, pełne mikroelementów. Prawdziwe bomby
Codzienna kuchnia niecodziennaZałóżmy, że jest lato ;) Zatem idealna pora na chłodniki. Ten z dodatkiem mięty jest pyszny i orzeźwiający. Stanowi ciekawą odmianę dla niezwykle popularnego chłodnika z botwiny
zadanie-gotowanieZałóżmy, że jest lato ;) Zatem idealna pora na chłodniki. Ten z dodatkiem mięty jest pyszny i orzeźwiający. Stanowi ciekawą odmianę dla niezwykle popularnego chłodnika z botwiny
zadanie-gotowanieMam to szczęście że mam dostęp do gołębi z których mogę ugotować rosół. Jeśli macie również dostęp do hodowlanych
magiczna kuchnia KasiLetni chłodnik z wiśniami i chmurkami z białka. Z dodatkiem kaszy jaglanej i nutą mięty. Zupka jest pyszna i zapewniam że na jednej porcji się nie
wesoła kuchniaSkładniki: 5-6 buraczków z liśćmi 1/2 szklanki mleka 1 łyżeczka octu lub solu z cytryny sól, pieprz, maggi olej 1/2 kg ziemniaków 4 jajka Przygotowanie
czarrna od kuchniRosołek..dla odmiany z dodatkiem kapusty pekińskiej. pierś z kurczaka 1 marchew kawałek selera domowa vegeta kawałek kapusty pekińskiej sól, pieprz listek, ziele dowolny makaron
Moje domowe kucharzenieMam nadzieję, że w najbliższym czasie zacznie się znowu piękne lato z prawdziwymi upałami. Zbliża mi się urlop i marzę żeby w kończy wypocząć i
Niezły MłynekBARSZCZ CZERWONY Z BOTWINKĄ I MŁODYMI WARZYWAMI Barszcz z młodymi buraczkami, marchewką, fasolką szparagową i ziemniakami...dużo warzyw i wszystkie takie pachnące, kolorowe...wprost z ogródka
Moja Książka KucharskaWczoraj upał dał mi się we znaki, dziś pogoda po wieczornej burzy już całkiem inna, ale wspomnienie pysznego obiadu zostało. Wiadomo, że w upały nie ma
Quinoa Raz!