To smaczne i lekkostrawne danie, bardzo często gości
zielonacukinkaCukinia nadziewana mięsem i białym serem ( mozzarella ) SKŁADNIKI 2 bardzo duże cukinie lub kabaczki 1 cebula 50 g białego sera ( mozzarela ) lub innego żółtego sera
zielonacukinkaSKŁADNIKI 1 opakowanie gotowego ciasta
zielonacukinkaSKŁADNIKI 500 g żeberek z prosiaka cebula marchew seler szklanka białego wytrawnego wina oliwa z oliwek listek laurowy sól do smaku ziarenka pieprzu SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
zielonacukinkaWpis pochodzi z www.mgotuje.pl Pyszny piernik, który jest miękki i puszysty. Pachnie korzennymi przyprawami, które kojarzą mi się z świętami Bożego Narodzenia i
Marta GotujeThe post Sałatka z serem feta, kiełkami i mixem sałat appeared first on KulinarnePrzeboje.pl .
Kulinarne PrzebojeMakaron z pomidorowym pesto to danie błyskawiczne, które z łatwością przygotujemy prosto po pracy – wystarczy czas gotowania makaronu. Pesto z suszonych pomidorów jest wyraziste, a
Poezja smakuWpis pochodzi z www.mgotuje.pl Miałam ostatnio chęć na makaron z jakimś sosem. Wymyśliłam więc sos składający się z dodatku słodkiej śmietany, boczku i
Marta GotujeSkładniki: puszka konserwowej ciecierzycy puszka krojonych pomidorów 150 g makaronu mini penne rigate 1/2 pęczka natki z pietruszki, posiekanej 2 ząbki czosnku 2 łyżeczki suszonego oregano
Moja smaczna kuchniaWpis pochodzi z www.mgotuje.pl Rogale marcińskie przygotowywane są w Poznaniu z okazji dnia św. Marcina, który przypada na 11 listopada. Zrobione
Marta GotujeRacuszki kokosowo-orzechowe z dodatkiem rumu Bukiet sałat z brokułami i jajkiem z dodatkiem bazyliowego pesto Jajko sadzone na grzance z bobem i szczypiorkiem Frittata z
Moja smaczna kuchniaDynia zapiekana z cukinią i serowymi grzankami Jak zrobić surówkę z dyni z cukinią, papryką i jabłkiem? Bruschetta z cukinią i hokkaido Pieczona dynia z cukinią
Moja smaczna kuchniaSkładniki: 1/4 małej dyni hokkaido 1/2 cukinii kilka kromek czerstwego chleba kilka plasterków sera, pokrojonego w paski 2 łyżeczki suszonego oregano
Moja smaczna kuchniaPo warsztatach kulinarnych z Jurkiem Sobieniakiem w Dietl w Krakowie , dynia należy do moich ulubionych warzyw, zaraz po cukinii, dlatego też chętnie łączę oba warzywa
Moja smaczna kuchnia