ucierane ciasto - 3500 przepisów (strona:124/234)

Sernik królewski 197

przepyszny więc jest godny polecenia. ciasto: 300 g mąki pszennej 120 g cukru pudru 125 g masła 2 żółtka 1 łyżeczka proszku do pieczenia 2 łyżki kakao 2 łyżki kwaśnej śmietany Mąkę przesiać na stolnicę,wymieszać z cukrem i proszkiem. Posiekać zimne masło,połączyć je z mąką,dodać żółtka,śmietanę i kakao. Zagnieść ciasto,zawinąć w folię spożywczą i włożyć(...)cukrem,dodawać stopniowo twaróg i ucierać. Białka ubić ze szczyptą soli na sztywną pianę,delikatnie wymieszać z budyniem. Śmietankę również ubić. Do masy twarogowej dodać ubitą śmietanę,delikatnie wymieszać łopatką,dodać ubite białka,ponownie wymieszać. Na koniec dodać do masy aromat migdałowy. Blaszkę(25/30 cm) wyłożyć papierem do pieczenia,zetrzeć na tarce połowę zamrożonego ciasta na dno blaszki. Wyłożyć masę

Kolorowa kuchnia Elki
Sernik w kropki z polewą czekoladowo owocową 294

lodowatą wodę. Szybko wyrabiamy ciasto. Wyrobione przekładamy do woreczka i wkładamy na noc do lodówki. Na drugi dzień ciasto wyjmujemy. Spód tortownicy wykładamy papierem do pieczenia i ścieramy ciasto, wyrównujemy jego powierzchnię (np. spodem szklanki), następnuie gęsto nakłuwamy je widelcem. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180° C na ok. 20 minut. Upieczone odstawiamy do przestudzenia. Czekoladę do przygotowania kropek łamiemy(...)przestudzenia. Szykujemy masę serową. Twaróg z serkiem mascarpone ucieramy blenderem, dodajemy stopniowo cukier, śmietanę, esencję migdałową, a następnie po jednym – jajka – cały czas miksując na niskich obrotach. Na koniec wsypujemy budyń i miksujemy, aż się połączy z masą serową. Odlewamy 1 miarkę (250 ml) masy. Boki tortownicy z ciastem wykładamy przyciętymi paskami papieru do pieczenia. Ponieważ sernik będzie pieczony

mojewypiekiinietylko
Śląskie kołoczki (drożdżowe koperty z serem) czyli Niedzielne Śniadanie odc.56 267

wanilia lub kilka kropli ekstraktu waniliowego 40 g mąki pszennej ciasto: 50 g drożdży 45 g cukru 250 ml mleka 550 g maki pszennej 1 opakowanie cukru z wanilią spora szczypta soli 2 żółtka 2 białka 70 g masła, rozpuszczone Składniki masy serowej łączymy w misce i ucieramy. Drożdże przekładamy do miseczki. Zasypujemy połowa cukru, rozcieramy i łączymy z ciepłym(...)ściereczką i zostawiamy na 15 minut by drożdże ruszyły. Gdy rozczyn wyrośnie całość mieszamy z cukrem waniliowym i solą. Zagniatamy dodając żółtka, na koniec dodajemy masło. Wyrabiamy aż ciasto wchłonie tłuszcz i będzie dobrze odchodzić od ręki. Ciasto posypujemy lekko mąką, przykrywamy i odstawiamy na 30 minut do wyrośnięcia. Po tym czasie ciasto zagniatamy i rozwałkowujemy na grubość

Dzieje kuchennej Wiewióry
Bułka paryska ekspresowa 189

kształt oraz wagę od 350 do 500 g. Bywa niekiedy utożsamiana z bagietką, która jest od niej cieńsza i dłuższa. W smaku zbliżona jest do francuskiej bagietki, jednak jej ciasto jest po wypieku o wiele bardziej mięsiste. (inf. z Wikipedii) U nas w domu na takie podłużne pszenne bułki mówiło Bułka paryska lub baton, jest ona lekka, puszysta, z chrupiącą(...)ciepłe, a nie gorące) dodajemy pokruszone świeże drożdże,  2 łyżki masła, wsypujemy cukier, sól i ucieramy do rozpuszczenia, wlewamy wodę i mieszamy. Zaczyn wlewamy do misy robota. Cały czas mieszając stopniowo dosypujemy do misy z zaczynem mąkę pszenną i ziemniaczaną, mieszamy do uzyskania gładkiego ciasta. Miskę natłuszczamy olejem i przekładamy do niej ciasto, przykrywamy bawełnianą ściereczką i pozostawiamy aż ciasto

Damsko-męskie spojrzenie na kuchnię
Ciasto kruche z brzoskwiniami 193

jajku i mleko cały czas ucierać na koniec dodać mąkę wymieszaną z                                                                 proszkiem do pieczenia wyłożyć na wysmarowaną i wyłożoną papierem(...)paseczki układać na cieście ciasto włożyć do piekarnika                                                                                         na 170 stopni 45 - 50 minut - dżem ogrzać

W królestwie smaków Beaty
Co można zrobić z mrożonych malin? Sernikobrownie z malinami 383

świeżymi) Maliny, godzinę wcześniej, odstawiłam na sitko do rozmrożenia. Układając je na końcu na cieście nie były w 100% rozmrożone, ale w niczym to nie przeszkadzało. Foremkę wyłożyłam papierem do pieczenia. Zaczęłam od masy czekoladowej. Czekoladę rozpuszczałam w garnuszku z grubym dnem, w tym czasie ucierałam miękkie masło z cukrem pudrem. Gdy masło było już jaśniejsze niż na początku dodawałam(...)jest ją rozsmarować. Polecam nakładać ciemną masę w niewielkich ilościach i niewielkich odstępach, a na końcu połączyć je delikatnie szpatułką. W niewielkich odstępach układamy maliny, delikatnie wciskając je w ciasto. Pieczemy godzinę w 170 stopniach. Ciasta nie trzymamy w lodówce, żeby brownie nie stwardniało. Z foremki wykroiłam 12 porcji. Jedna to 330 kcal. Mąż dopadł się do aparatu, bo stwierdził

Relaxtime
Szybkie pączki serowe z powidłami 217

trwa do 5 marca), więc pora na kolejne karnawałowe słodkości. Jeszcze w ”śnieżnym klimacie” – szybkie pączki serowe z powidłami. To dobra alternatywa dla tych, którym z ciastem drożdżowym „nie po drodze”. Składniki na 17 szt.: - 500 g twarogu śmietankowego mielonego - 2 szklanki mąki tortowej * - 4 jajka (L) - 3 łyżki cukru (dałam domowy waniliowy) - 3 łyżki jogurtu greckiego(...)pojemności 250 ml Wszystkie składniki powinny mieć temperaturę pokojową. Ucieramy jajka z cukrem na puszystą masę. Dodajemy twaróg, alkohol i wodę różaną (niewiele, bo ma bardzo intensywny smak i zapach) – miksujemy. Dodajemy jogurt – ponownie miksujemy. Dodajemy mąkę przesianą z proszkiem i sodą. Dokładnie mieszamy łyżką lub szpatułką. Ciasto będzie lepkie i takie ma być. W szerokim rondlu nagrzewamy olej

mojewypiekiinietylko
Ciasto na zimno z mascarpone i brzoskwiniami 1323

wszystkich zapracowanych, szybkie,  pyszne i łatwe do zrobienia ciasto z pysznym kremem mascarpone, połączonym z brzoskwiniami i galaretką. Do ciasta użyłam biszkoptów, dzięki którym torcik przygotujemy w naprawdę szybkim tempie.  Składniki (tortownica 24 cm): krem: mascarpone 500 g, śmietanka 36% 400 ml, cukier puder 10 łyżek, olejek śmietankowy kilka kropel, dodatkowo: biszkopty podłużne 26 szt, herbata gorzka(...)ubijamy na sztywno, dodajemy cukier puder, olejek śmietankowy oraz mascarpone i ucieramy mikserem do połączenia składników. Połowę kremu nakładamy na biszkopty i równomiernie rozsmarowujemy. Na kremie układamy pozostałe biszkopty, które również nasączamy herbatą. Następnie nakładamy pozostały krem. Brzoskwinie odcedzamy z syropu, kroimy na mniejsze części i układamy na cieście. Dwie galaretki rozpuściłam w 3 szklankach gorącej wody. Gdy galaretki zaczną

kulinarne odsłony pati
Ciasto ucierane z wiśniami 179

wiśni Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Masło ucieramy z cukrem. Do masła dodajemy co jakiś czas po jednym żółtku, łyżce śmietany, kilka łyżek mąki, proszek do pieczenia i cukier waniliowy. Cały czas mieszamy, do końca wszystkich składników. Z białek ubijamy sztywną pianę, dodajemy do ciasta, szpatułką delikatnie mieszamy. Wylewamy na blachę (30x25 cm), na wierzchu układamy

R'n'G Kitchen
Rafaello migdałowe z ajerkoniakiem 393

ajerkoniakiem, dużą ilością płatków migdałowych i wiórków kokosowych. Świetne na uczczenie długiego weekendu. Aromatyczne, intensywne w smaku, na puszystym biszkopcie, z dużą ilością kremu, porządne ciasto na rodzinne przyjęcie. Ciasto radzę wyjąć z lodówki około 30 minut przed podaniem, będzie się lepiej kroiło i krem będzie miękki. Polecam… (zmodyfikowany przepis z książki siostry Anastazji).     Rafaello migdałowe z ajerkoniakiem(...)stanie się gęsta i lśniąca. 4. Następnie do białek dodać żółtka i jeszcze przez chwilę ucierać mikserem, aż powstanie kremowa, jednolita masa. Dodać aromat, wymieszać. 5. Do jajecznej masy dodać w dwóch partiach wcześniej przygotowaną mąkę i po każdym dodaniu wymieszać delikatnie łyżką. Ciasto przełożyć do blaszki o wymiarach 25x35cm wyłożonej papierem do pieczenia. Wyrównać i wstawić do nagrzanego piekarnika

Mała Cukierenka
MINIBABECZKI MARCEPANOWO - POMARAŃCZOWE DO KOSZYCZKA 160

stada zwierząt domowych. C hrzan zawsze był starym ludowym znamieniem wszelkiej siły i fizycznej krzepy. C iasto to symbol umiejętności i doskonałości - zapewne głównie jako popis domowych gospodyń. Ciasto reprezentowane było głównie przez wielkanocne baby, a jej nie udany wypiek był wielką kompromitacją.  Poza tym winien to być zawsze wypiek własny, domowy, a nie kupiony w ciastkami(...)Masło utrzeć z cukrem do białości. Wbijać kolejno po jednym jajku, dokładnie ucierać po każdym dodaniu. Dodać sok i skórkę z pomarańczy, zmiksować. Dodać marcepan i również zmiksować. Na koniec dodać suche składniki i dokładnie wymieszać do połączenia. Mini foremki do babeczek wysmarować masłem i uzupełnić ciastem do 3/4 wysokości foremki. Piec 30-35 minut w piekarniku nagrzanym

Kuchnia w opałach
Ciasto jogurtowe a' la sernik - przepis 220

Herbatniki kakaowe Wykonanie: Białka ubijamy osobno Żółtka ucieramy z cukrem i cukrem waniliowym na jasną masę Dodajemy proszek do pieczenia, budynie, olej i mieszamy Jogurty ubijamy w dużym naczyniu i dodajemy utarte żółtka i ubitą pianę Ciastka kruszymy prosto na blaszkę wyłożoną folia aluminiową (folię wykładamy tak, aby wystawała poza brzegi, bo ciasto rośnie w trakcie pieczenia) Ciasto jogurtowe

Pyza i Surówka
Biszkopt z musem truskawkowym 548

Dzisiaj jedno z moich ulubionych ciast :). Przepyszne, proste ciasto z musem truskawkowym i śmietankową pianką. Fantastycznie pachnie truskawkami i wanilią. Lekkie, smaczne, owocowe, znika błyskawicznie. Na jednym kawału nie można poprzestać. Wspaniałe na lato, bardzo polecam. Zamiast truskawek możemy użyć innych owoców np.: jagód, porzeczek, malin, wiśni.   Porcelana ze sklepu Maxwell and Williams z kolekcji Orchard Fruits oraz White(...)stanie się gęsta i lśniąca. 4. Następnie do białek dodać żółtka i jeszcze przez chwilę ucierać mikserem, aż powstanie kremowa, jednolita masa. Dodać aromat, wymieszać. 5. Do jajecznej masy dodać w dwóch partiach wcześniej przygotowaną mąkę i po każdym dodaniu wymieszać delikatnie łyżką. Ciasto przełożyć do blaszki o wymiarach 25x35cm wyłożonej papierem do pieczenia, tylko dno. Wyrównać i wstawić

Mała Cukierenka
Wykwintny sernik wg Aleex 465

lekko spłaszczyć, owinąć folią i schłodzić w lodówce przez 30 minut. 5. Ciasto cieniutko rozwałkować w blaszce o wymiarach 23 x 35 cm wyłożonej papierem do pieczenia. Podpiec w piekarniku przez 10 minut. 6. Masło utrzeć mikserem na puszystą kremową masę. Dodawać porcjami ser i dalej ucierać. 7. W oddzielnej misce utrzeć żółtka z cukrem do białości. Dodać do masy(...)podpieczony spód masę serową, wyrównać powierzchnię. 12. Sernik piec w temperaturze 170ºC około 1 godziny. Studzić w lekko uchylonym piekarniku, następnie włożyć na noc do lodówki. 13. Wierzch ciasta dowolnie ozdobić. Ja wykorzystałam błyszczącą polewę czekoladową. 14. Sernik można przechowywać w lodówce do 7 dni. Najlepiej kroi się schłodzony, cienkim, ostrym nożem. Smacznego

W mojej kuchni
Ciasto ze szpinakiem i rabarbarem 246

chwil uwielbiam siedzieć w kuchni i zaglądać jak ma się ciasto w piekarniku :)Składniki:50 g szpinaku250 g obranego rabarbaru  (czyli ok 320 g całego)270 g mąki pszennej7 łyżek cukru brązowego130 g masła2 jajka1/2 łyżeczki spiruliny (opcjonalnie)230 g jogurtu greckiego2 łyżeczki proszku do pieczeniaPrzygotowanie:Masło ucieramy z cukrem, dodajemy jajka i spiruline. Szpinak gotujemy chwilkę, odsączamy

Czarnawisienka

$_COOKIE

Request

action => 'results'
bIsAction => 1
bIsAdmin => 0
bIsPage => 0
bIsStartup => 0
controller => 'renderer'
iPaginatorPage => 124
module => 'search'
strLanguage => 'pl'
strSafeSearchQuery => 'ucierane-ciasto'

View vars

NAVIGATIONS =>
site => Zend_Navigation Object()
iUserID => NULL
strRoleName => 'guest'
userInfo => NULL

File Information

104 Files Included
Total Size: 1469.8K
Basepath: /vando

Application Files

/home/domains/katalogsmakow.pl/application/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/models/Config.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/models/Language.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/administration/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/ajax-requests/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/article/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/blog/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/comment/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/feed-reader/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/feed-reader/models/Addon/Tag.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/file-manager/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/forum/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/image/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/news/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/page/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/page/models/Navigation.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/page/views/frontend/Box/DrawBestSearchs.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/page/views/frontend/Box/DrawPopularTagsList.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/page/views/frontend/DrawSearchRecipeResults.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/page/views/frontend/DrawTagsList.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/page/views/respo/BootstrapNavBar.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/page/views/scripts/search-recipe-form.phtml
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/redirector/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/search/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/search/controllers/RendererController.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/search/forms/SearchRecipe.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/search/models/Search.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/sitemap/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/static-page/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/storage/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/user/Bootstrap.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/modules/user/models/Cookie.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/views/helpers/DrawFlashMessenger.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/application/views/layouts/default.html5.phtml
/home/domains/katalogsmakow.pl/index.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/Ads.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/Controller/Action.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/Controller/Plugin/Action.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/Controller/Plugin/Base.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/Controller/Plugin/Setup.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/Controller/Renderer.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/Db/Table.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/Db/Table/Page.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/Filter/String/FixedLength.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/Filter/String/SubWords.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/Filter/Url.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/Form.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/Google/AdSense.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/Google/Analytics.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/Site/Ads.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/User.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/View/Helper/Base.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/AZ/View/Helper/ImagePath.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Morge.php

Zend Library Files

/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend-ACL.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend-Feed.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend-View-Helpers.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Application/Resource/Locale.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Application/Resource/View.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Cache/Backend/Sqlite3.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Cache/Core.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Cache/Frontend/Output.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Controller/Action/Helper/Redirector.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Controller/Exception.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Controller/Router/Route/Regex.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Db/Adapter/Pdo/Pgsql.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Db/Statement/Interface.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Filter/HtmlEntities.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Form.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Form/Decorator/Abstract.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Form/Decorator/Interface.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Form/Decorator/ViewScript.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Form/Element.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Form/Element/Submit.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Form/Element/Text.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Form/Element/Xhtml.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Navigation/Container.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Paginator/Adapter/Interface.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Paginator/Adapter/Null.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Paginator/ScrollingStyle/Elastic.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Paginator/ScrollingStyle/Interface.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Paginator/ScrollingStyle/Sliding.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Session.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Session/Namespace.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Session/SaveHandler/DbTable.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Session/SaveHandler/Interface.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Validate/Alnum.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Validate/StringLength.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/Version.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/View/Helper/FormSubmit.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/View/Helper/FormText.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/View/Helper/InlineScript.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/Zend/View/Stream.php

ZFDebug Library Files

/home/domains/katalogsmakow.pl/library/ZFDebug/Controller/Plugin/Debug.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/ZFDebug/Controller/Plugin/Debug/Plugin.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/ZFDebug/Controller/Plugin/Debug/Plugin/Database.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/ZFDebug/Controller/Plugin/Debug/Plugin/Exception.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/ZFDebug/Controller/Plugin/Debug/Plugin/File.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/ZFDebug/Controller/Plugin/Debug/Plugin/Interface.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/ZFDebug/Controller/Plugin/Debug/Plugin/Memory.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/ZFDebug/Controller/Plugin/Debug/Plugin/Registry.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/ZFDebug/Controller/Plugin/Debug/Plugin/Text.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/ZFDebug/Controller/Plugin/Debug/Plugin/Time.php
/home/domains/katalogsmakow.pl/library/ZFDebug/Controller/Plugin/Debug/Plugin/Variables.php

Memory Usage

Controller: 46.74K

Custom Timers

Controller: 97.84 ms

Overall Timers

search
renderer
results
Avg: 1140.25 ms / 1 requests
Min: 1140.25 ms
Max: 1140.25 ms

Reset timers by sending ZFDEBUG_RESET as a GET/POST parameter

Registered Instances

Zend_Locale => Zend_Locale Object()
Zend_View_Helper_Doctype => ArrayObject Object()
Zend_View_Helper_Placeholder_Registry => Zend_View_Helper_Placeholder_Registry Object()

Database queries

Metadata cache is ENABLED

Adapter 0

  1. [10.49 ms] connect
  2. [8.8 ms] SELECT "AZMY_Config"."strKey", "AZMY_Config"."strValue" FROM "AZMY_Config" WHERE ("iPageID" = 0) AND ("strKey" LIKE 'frontend-%')
  3. [9.58 ms] SELECT "AZMY_User_Cookie".* FROM "AZMY_User_Cookie" WHERE ("iIPAddress"='216.73.216.2') AND ("iCookieID"=512708089) LIMIT 1
  4. [6.76 ms] SELECT * FROM "AZMY_SiteNavigation_NewLess"(0)
  5. [9.27 ms] SELECT "AZMY_Search_Meta".* FROM "AZMY_Search_Meta" WHERE ("strSafeTitleName" = 'ucierane-ciasto') LIMIT 1
  6. [17.59 ms] SELECT * FROM "AZMY_New_GetSearchRecipeResultsPagger"(17325,1845,15,124)
  7. [29.3 ms] SELECT "AZMY_Search_Meta"."iSearchID", "AZMY_Search_Meta"."iCoverImageID", "AZMY_Search_Meta"."iResultsCount", "AZMY_Search_Meta"."strSearchTitle", "AZMY_Search_Meta"."strSafeTitleName", "AZMY_Search_Meta"."datCreated" FROM "AZMY_Search_Meta" WHERE ("bIsValid" = 1) AND ("iResultsCount" > 1 AND "iResultsCount" IS NOT NULL) AND ("iCoverImageID" IS NOT NULL) ORDER BY "datNextScanTime" DESC NULLS LAST LIMIT 12
  8. [10.43 ms] SELECT "tag"."strSafeTagName", "tag"."iEntriesCount", "tag"."iRootID", "pagemeta"."strPageAddress", "pagemeta"."strMenuLabel", "pagemeta"."strMenuTitle" FROM "AZMY_Page_Tag" AS "tag" LEFT JOIN "AZMY_Page" AS "page" ON page."iRootID" = tag."iRootID" LEFT JOIN "AZMY_Page_Meta" AS "pagemeta" ON pagemeta."iRootID" = page."iRootID" WHERE (tag."strType" = 'feed-tag') AND (page."bIsPublished" = 1) AND (page."bIsDeleted" = 0) AND (tag."iEntriesCount" IS NOT NULL) ORDER BY "tag"."iEntriesCount" DESC LIMIT 25
copyright 1.11.7/8.0.30variables Variablesfile 104 Filesmemory 2153K of 512Mtime 1140.25 msregistry Registry (3)database 8 in 102.22 ms«