Bamberska kasza Bamberska kasza , to potrawa na bogato . Jak to u porządnego bambra czyli gospodarza przystało , nie może w niej niczego zabraknąć . Jest pełno warzyw i
Ogrodnik w podróżyWrześniowa Piekarnia Amber i jesienny chleb do wypiekania. Chleb przedstawiła nam Ola z bloga Cztery fajery i tutaj cytuję jej słowa: "Chleb żytni razowy radziwiłłowski
Moje Małe CzarowanieUwielbiam kanie i kiedy jest na nie sezon - przygotowuję je na mnóstwo sposobów. Są przepyszne i niezastąpione! Tym razem chcę Wam zaprezentować kanie w cieście, jedną
Di gotujeNie ma nic prostszego.. Niby nic nowego, ale zawsze jakaś propozycja i inspiracja. Lepiej przygotować coś takiego niż sięgać po batona czy coś innego wysoko
Być w dobrej formie i tryskać pozytywną energią przez cały czasSkładniki: 3 bułki do pity 1 pomidor kilka plasterków boczku kilka liści sałaty, u mnie roszponka 3 jajka ketchup sól, pieprz Przygotowanie: Plasterki boczku podsmażyć na
czarrna od kuchniKolejna wersja faszerowanych pomidorów. Tym razem do środka trafiła sałatka z kuskusem i tuńczykiem. Takie pomidorki świetnie smakują z dodatkiem sosu czosnkowego. Można także do sałatki
Monia miesza i gotujeSKŁADNIKI: - płatki owsiane górskie - 1 łyżka (15g) - jajo - 1 szt. - śliwka - 1 szt. (90g) - odżywka białkowa - (15 g) - soda oczyszczona - 2 szczypty - cynamon - opcjonalnie - serek
Być w dobrej formie i tryskać pozytywną energią przez cały czasKlasyka no, nie ma o czym gadać. Pyszna, ale pod warunkiem, że jest smażona na maśle. Korzystajcie więc z dobrodziejstw września i pochłaniajcie kurki ile wlezie
KardamonovyJesień witam przepisem na pyszne placuszki dyniowo – serowe Zobaczcie jak fajnie można przygotować coś np. do kawy lub na słodki podwieczorek w jesienne wieczory ! Składniki
I LOVE LIFEPyszny chleb w domu to podstawa, przynajmniej u mnie w domu. Wypiekam najróżniejsze bochny na zakwasie czy na drożdżach, smakują obłędnie. Zachęcam do zapoznania się z
Moje Małe CzarowanieWytrawne, ziemniaczane gofry z żółtym serem. Dobrze przypieczone, chrupiące, można zjeść samodzielnie albo podać z jajkiem sadzonym. Najlepsze zaraz po upieczeniu ale jakby został Wam jakiś
Cooking for Emily