O zajęciach w szkole cukierniczej. Część druga 215momentu, gdy skończyłam mój grundforløb , czyli pierwszy etap szkoły cukierniczej, minęło już pół roku. Pamiętam, jak wychodząc z sali egzaminacyjnej, ledwo trzymałam się na nogach. Gdy usłyszałam magiczne zdałaś , a zaraz po nim na dziesiątkę , uśmiechnęłam się grzecznie i podziękowałam, ale serce fikało mi koziołki z radości. Udało się! Później szukałam praktyk; ze względu na wiek (powyżej dwudziestu pięciu
Pożeraczka, czyli raz adobrze
Szakszuka z jarmużem 236Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
Schab duszony w sosie musztardowym 200Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
jak na święta. 220Pudding z kaszy manny z makiem; pomarańczą i syropem klonowym obieranie pomarańczy nie jest moim życiowym powołaniem próba poloneza na sali.. będzie zabawnie
More food, love and dreams
Gniazdka 156Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
Krem z pora i topinamburu 176Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
Łódeczki z cykorii 200Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
Kanapka ze śledziem 192Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
Pszenny chleb z rodzynkami 127Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
Różowy piegusek 169Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
Wieprzowe ragout z brukselką 138Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
Sól - jaką wybrać i jak stosować 214dowódców legionów rzymskich. Charakteryzuje się płaskimi kryształkami soli.Ma krystalicznie czysty morki smak.Należy ją stoswać na krótko przed serwowaniem potrawy. Fleur de la sel (fr) lub Flor de sal (hiszp) czyli kwiat soli morskiej jest produkowany w krajach basenu Morza Śródziemnego, Portugalii i Indiach. Powstaje przez powolne odparowywanie wody morskiej z płytkich basenów (zwanych salinami) pod wpływem słońca i wiatru
Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Chrupiąca sałatka 144Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku
Palmiery na dwa smaki 178czekaliśmy na nie hm...nigdy nie zrozumiem przemijania. Teraz trzeba pomyśleć o zbliżającym się Sylwestrze, a co za tym idzie o serwowanym jedzeniu(pomijam tych co bawią się na sali). Dziś chciałam zaproponować fajną, szybką i smaczną przekąskę. Banalną, bo z ciasta francuskiego ale też oryginalną, gdyż z niezwykłymi połączeniami. Dwa różne smaki i tutaj naprawdę ciężko się zdecydować, który
Kubki smaku
Wesołych Świąt! 159czas radości, czas bliskości, czas spokoju wszystkich nas. Samych magicznych, szczęśliwych godzin, minut i sekund w Święta i w Nowym Roku życzy Agnieszka:) Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order
Eksplozja smaku