salami - 2500 przepisów (strona:129/167)

Jarmuż duszony z czosnkiem i prażonym słonecznikiem 186

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Marmolada z dyni i cytrusów 109

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Maślane bułki z kruszonką 114

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Domowa pizza 17393

Domowa pizza... Nie ma to jak domowa pizza... :D Ciasto: 0,5 kg mąki 50 g drożdży 1,5 szklanki mleka 0,5 szklanki oliwy 1

Pelusiowa Kuchnia
Ryba słodko – kwaśna w czerwonym sosie 97

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Szarlotka budyniowa 140

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Fava – grecka pasta z grochu 157

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Zapiekanka ziemniaczana z warzywami i kiełbasą 255

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Ciasto migdałowe z gruszkami 126

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Krem pieczarkowy z curry 108

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Magiczne ciasto – Lubelskie pieczenie po raz I !!! 127

blogerów. Nie mogłam się na nim nie pojawić stąd też moja relacja " class="wp-smiley" style="height: 1em; max-height: 1em;" /> a było bardzo sympatycznie. Zlot odbył się w sali Tragów Lubelskich, jednocześnie dając nam do dyspozycji przyjrzenie się z bliska wielu zabytkowym samochodom i motocyklom (Jawka, Jawka Rysiu... ;-D) gdyż w ostatni weekend odbywało się w Lublinie Moto Session

sierotka maRysia w kuchni
Aventino - dobry start 156

durum.  Może być to ciężki okres dla właściciela, ponieważ Lublin latem trochę obumiera. Choć restauracja nie posiada wielu miejsc na zewnątrz, warto pofatygować się piętro wyżej do przestronnej sali i posmakować włoskiej kuchni. Odwiedziny niebawem. Jakie będzie następne wrażenie

Right Behind The Kitchen
Dolce Vita Ristorante - podejście #1 188

uliczkę - lokalizacja restauracji powinna być jego przewagą na tle konkurencji. Albowiem można uciec na chwilę od tego ulicznego hałasu i spocząć pod drzewem na patio albo zejść do kimatycznych sal w piwnicach. Wystrój - przytulne wnętrze z pewnością będzie ukojeniem w porze jesienno-zimowej, gdzie wszystko na dworze wygląda szaro-buro i w ogóle nie wiadomo jak. Kuchnia włoska, więc dania

Right Behind The Kitchen
Zazie Bistro - Chapeau bas 172

nadzwyczaj kruche, leciutkie, lody dobrej jakości no i miła niespodzianka - pod lodami są jabłka obtoczone cynamonem. W oczekiwaniu na deser przechadzka po lokalu. Wchodząc do restauracji mamy niewielką salę, położoną na rogu kamienicy. Schodzimy w dół do klimatycznej piwniczki. Trochę się boję ale chyba to napiszę - z wszystkich restauracji jakie do tej pory odwiedziłem w życiu... to jest mój

Right Behind The Kitchen
Smak dzieciństwa - ziemniaki z zsiadłym mlekiem 183

szkół filmowych - student przyszedł na egzamin, na którym musiał po prostu improwizować, coś grać, na żywca. Otrzymał informację od komisji egzaminacyjnej - jest pan mlekiem. Student pokręcił się po sali, rozejrzał tu i ówdzie, znalazł krzesło i spoczął na nim. Bez słów wpatrywał się w komisję, która po pewnej chwili zadała kluczowe pytanie - co pan robi? Na co student: zsiadłem się

Right Behind The Kitchen