salami - 2500 przepisów (strona:102/167)

Letnia zupa z kapustą 117

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Grillowane halloumi z owocami 131

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Jajka sadzone w papryce 129

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
DOCENIAJ KAŻDY DZIEŃ… 115

swojej przyjemności. Kiedy przyszedł ten dzień w którym muszę pokazać swoje umiejętności, miałam w głowie tylko jedno pytanie „co ja tu robię ?”. Z rozmów na sali wynikało, że większość osób to zawodowi kucharze. Miałam pewne obawy, ale jak to mówił Ralph Waldo Emerson „To, czego boimy się najbardziej jest z reguły tym, co właśnie powinniśmy zrobić

Gotuj po hiszpańsku
Sałatka z tuńczykiem i awokado 127

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Kurczak limonkowo-miodowy 125

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Ciasto jogurtowe z owocami 124

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
DOCENIAJ KAŻDY DZIEŃ… 113

swojej przyjemności. Kiedy przyszedł ten dzień w którym muszę pokazać swoje umiejętności, miałam w głowie tylko jedno pytanie „co ja tu robię ?”. Z rozmów na sali wynikało, że większość osób to zawodowi kucharze. Miałam pewne obawy, ale jak to mówił Ralph Waldo Emerson „To, czego boimy się najbardziej jest z reguły tym, co właśnie powinniśmy zrobić

Gotuj po hiszpańsku
Pulpeciki z groszkiem (Polpettine di piselli) 176

połączenia si ę  składników . **** PREPARAZIONE Frullate i piselli con la ricotta, il parmigiano grattugiato, un uovo, il pangrattato e 2 spicchi d'aglio, quindi a ggiustate di sale e pepe. Amalgamate bene tutti gli ingredienti. Z masy formujemy pulpeciki (o wadze ok. 50 gram), obtaczamy je w bu ł ce tartej, wykładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia

La grande e la piccola cuoca
Pasztet z cukinii 170

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Najlepsza zupa chłodnik – gaspacho 170

gaspacho gra główną rolę:) W pewnym momencie jedna z bohaterek pytana przez policję (bo film ma wątek kryminalny), co znajdowało się w podejrzanym gaspacho opowiedziała: Tomates, pimiento, cebollia, pepino, sal, vinagre. Naprawdę nic więcej nie trzeba, żeby zrobić najpyszniejszą zupę chłodnik. No może jeszcze ząbek czosnku:) Przepis na to gaspacho pochodzi z bloga Thekitchn.com Składniki: 1 kg bardzo dojrzałych pomidorów

Niedzielny kucharz
Gazpacho pomidorowe 164

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Mini sernik jaglany o smaku cappuccino i Wine & Garden Hotel w Komborni 139

180C przez 45 – 50min. Serniki podajemy schłodzone. Obiekt składa się z trzech części – dworu (widoczny na zdjęciu), Wine & Garden Hotel (na zdjęciu niżej) oraz budynku z salą konferencyjną. Nasze lekkie posiłki na krośnieńskim rynku – z racji upalnej pogody razem z koleżankami wybrałyśmy lekkie sałatki – każda inną. Miejsce to restauracja Posmakuj Krosno. Miejsce urzekło mnie

Raj dla Podniebienia
Jajecznica ze szparagami 144

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku
Migdałowe ciasto z rabarbarem 142

Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order

Eksplozja smaku